OntargIT

Київ, Сіетл (США)

9 листопада 12:52

Hennadii Radzikhovskyi, Junior Power Platform consultant в OntargIT

Я працюю в компанії OntargIT на посаді Junior Power Platform Consultant уже кілька місяців. Моя історія тут розпочалася зі стажерської програми.

Програма складалася з двох етапів. Перший етап тривав місяць. За цей час потрібно було засвоїти базові знання та виконати тестове завдання. Я успішно впорався з ним, навіть попри те, що до того не мав досвіду в IT.

Наступні 5 місяців тривав другий, вже оплачуваний, етап, протягом якого я засвоював технічні знання та здобував навички з бізнес-аналізу (оскільки стажувався на позицію консультанта). Навчання не було важким завдяки тому, що Microsoft має власний сайт з програмами навчання, де зібрана і подана у зручному форматі вся необхідна інформація, а також завдяки тому, що OntargIT надала доступ до тестового середовища, в якому я зміг самостійно практикуватися.

Ще під час стажування мене почали залучати до реальних проектів. Я брав участь у зустрічах з клієнтами, щоб побачити, як проходять воркшопи та демонстрації, допомагав із такими завданнями, як тестування та написання мануалів.

Після завершення стажерської програми мене відразу взяли на Junior позицію, і тепер я повноцінно працюю на проекті. Протягом стажування я здобув усі необхідні технічні та аналітичні навички, такі як збір та аналіз вимог, написання документації. І навіть підвищив рівень англійської, оскільки OntargIT надає можливість приєднатися до курсів з англійської мови.

Стажерська програма в OntargIT стала моєю відправною точкою у кар’єрі. Якщо ви вірите в себе, відповідально ставитесь до завдань та маєте мотивацію зростати, то і вам усе під силу!