Я працював в onPoint Studio понад 3 роки й дуже задоволений. Тут цінують співробітників, їх ідеї та працю. Чудова команда, підтримка та комфортні умови роблять цю компанію відмінним місцем для розвитку!
Працюю в onPoint вже майже рік, і маючи за плечима більше 5 років досвіду роботи, можу сказати, що це найкраща компанія за всю карʼєру.
Компанія, яка дає змогу та ресурси для карʼєрного розвитку, зростання та реалізації потенціалу.
Керівник, який завжди вислухає, зрозуміє та вірить не в досвід, а у професіоналізм та бажання працювати, і дає шанс проявити себе молодим спеціалістам — що величезна рідкість в даний час.
Професійна, дружна, свідома команда, з якою хочеться працювати і рухатись далі до спільної мети.
Відсутність мікроменеджменту та тотального контролю, взаємоповага та комфорт — саме так можна описати роботу в onPoint 🫶
onPoint Studio — компанія, що швидко зростає і розвивається.
Працювати в onPoint — це постійний розвиток і задоволення від роботи в команді висококваліфікованих спеціалістів. Завжди дружня атмосферa, цікаві проєкти.
Тільки позитивні враження
Я дуже задоволена роботою в цій компанії! Тут створені умови для професійного та особистого зростання. Цікаві проєкти, на яких можна тренувати свої скіли. Хороший колектив, де кожен готовий підтримати і допомогти. Керівництво — відкрите до діалогу, адекватне та розуміюче.
Загалом чудова організація роботи: чітка структура, прозорі процеси, є підтримка з боку бухгалтерії.
Хороший дружний колектив, який не залишить і підтримає у важку хвилину🫰🏻 Є все для розвитку і зростання📈 Адекватне і розуміюче керівництво! Допомога з бухгалтерським обліком теж є +!
onPoint — ❤️👍
Найкраща команда за мою карʼєру, гарні робітники, гарні засновники компанії, все можна проговорити, можна посміятися. До тебе відносяться як до дорослої людини, не контролюють, не заставляють ходити на коли, які тобі не потрібні по проєкту. Завжди з усім допоможуть, підкажуть і якщо ти тупанув, завжди допоможуть все виправити.
Компанія робила все що обіцяла, допомогала коли навіть не була забовʼязана, завжди йшла на зустріч, коли мені треба була допомога.
Якщо загалом, то взагалі не було ніяких нарікань, це було дуже круто.
Йду з компанії, тому що йду добровольцем.
Классная команда состоящая из дружных и отзывчивых людей.
Поддерживаются инициативы сотрудников. Есть возможности развивать свои профессиональные навыки.
Отличная компания, дружная команда. Есть все для комфортной работы и развития. Регулярный пересмотр зп. Руководитель — опытный разработчик, к которому всегда можно обратиться за помощью.
Команда очень дружная — работать в этом коллективе приятно! В офисе есть все необходимое для работы. Опыт удаленной работы тоже положительный. Лидер команды внимательный, беспокоится о каждом члене команды. Компания оставила приятное впечатление о себе и на этапе собеседования, и в работе.
Приятный офис. Есть все необходимое. Руководитель очень чуткий и сдержанный. В команде царит дружная атмосфера. В целом, только позитивные впечатления