Це була моя перша робота, і як круто, що ви дали мені шанс спробувати себе у сфері рекрутингу. Протягом півроку я вчилася надзвичайно багато, і мені дуже пощастило мати таких професіоналів поруч, які готові були поділитися своїми знаннями.
Після цього мене перевели у відділ лідогенерації і там я знайшла ще більше енергійних та творчих колег. Цей період допоміг мені розвинути свої навички у лідогенерації та глибше зрозуміти процес пошуку талантів.
Я залишаюся з позитивними спогадами про нашу спільну роботу і безцінними досвідом, який я здобула тут. Будь-яка робота має свої виклики, але OnHires зробила її веселою та незабутньою. Хоча цей етап закінчився, я впевнена, що майбутнє приховує ще багато цікавих шляхів для нас всіх.
Я вдячна за можливість дізнатися багато нового та познайомитися з чудовими людьми і залишаюсь з теплими спогадами про цей чудовий період у своїй кар’єрі. Хочу побажати успіху компанії та знаходити ще більше талантів на шляху до досягнення великих цілей.
Буду завжди пам’ятати наше співпрацю з теплотою у серці.🌻
Протягом півроку я мав неймовірну можливість працювати у ролі Lead Generation Manager у OnHires. Це був мій перший досвід у сфері лідгена. Кожне завдання ставало викликом, що дозволяло мені зростати як фахівцю, компанія також робила усе щоб я отримав релевантий досвід роботи. Особливо хочу відзначити використання передових інструментів і технологій, агенція завжди надавала підтримку та доступ до останніх інструментів для оптимізації процесів. Постійне тестування, прагнення відповідати останнім трендам рекрутингу та дружна команда з сімейною атмосферою — все це про OnHires. Вона підійде як і для новачків у сфері ІТ, так і для людей які давно там плавають, але шукають нових горизонтів. Завершуючи, хочу подякувати рекрутинговій агенції за незабутній досвід та можливість працювати у такому професійному середовищі. Ці півроку принесли мені багато цінних знань, дружніх зв’язків та приємних спогадів.
Рідко залишаю відгуки, тут прям наболіло. Я не розумію як можна так працювати. По перше рекрутер два рази забувала про бесіду і треба було її смикати, нагадувати про дзвінки. Третє, що добило останнє, так це офер російського проекту B2B Broker, «которіє внє палітікі і за мір во всьом мірє». Ну типу серйозно? Офіси в москві, пітері і не вивезені, ніде оф підтримка не іде. В твіттері в них взагалі персоналії-амбасадори, які АКТИВНО підтримують війну.
Коли сказав, що проект ж російський, а це просто 15 секунд факт-чекінгу під час інтервʼю з ейчаром — розгубилась, почалось бекання і мекання. Якщо ви так не перевіряєте самі — як ви взагалі можете офертувати послуги?
І геніальна відповідь була: «Ну так, але ж хтось погоджується і їм все рівно».
І це Україна, 2023 рік. Рік активної, гарячої війни. Жорстокої, кривавої, геноцидної. У мене все.
Update: що мушу відмітити, то це доволі швидка реакція менеджменту компанії. Зі мною зконтактували, запросили всі деталі, провели аудит і надали фідбек. Також провели власний чек по компанії і надали мені інформацію щодо них. Плюс компанія видалила свої твіти і підтвердила про-українську позицію. Принаймні з тих дій і фактів, що були мені надані.
Тому попередня інформація про компанію стає нерелевантною.
Дякую за швидку реакцію і чітку позицію Василю, засновнику компанії :)
Мій досвід роботи в IT почався з OnHires і хочу сказати, що мені дійсно пощастило з першого разу знайти для себе крутий match.
OnHires — компанія про згуртованість, чесність і абсолютну прозорість.
Керівництво приділяє значну увагу внутрішньому розвитку і дає всі можливості для професійного та кар’єрного зростання.
Особливо важливим для мене є те, що компанія стрімко розвивається, ставить глобальні цілі, які виводять нас на нові перспективи.
Вся команда працює на якість, бо кожен працівник OnHires бачить перед собою єдину ціль. Ми всі як один механізм, який регенерує нові ідеї, бачення та нестандартну схему відносин в команді.
В нашій сфері значущими завжди залишаються хороші відносини та люди, для яких ми власне і шукаємо ідеальний match.
Особисто для мене відгуки наших клієнтів і кандидатів є саме тою рушійною силою відкривати нові горизонти. Думаю, це і є ознакою того, що ми на правильному шляху.
Підсумуючи, я щиро вдячна за круту можливість бути частиною саме цієї команди. І бажаю компанії подальших успіхів та нових відкриттів! ❤️
Мій шлях до IT не був зовсім гладкий та безперешкодний, як й у багатьох світчерів, які з будь-яких причин захотіли працювати в IT сфері.
Щоб перейти до цієї сфери, я, як й багато інших пішла на профільні курси, розпочала зразу шукати роботу та понеслись відмови: для когось я була not fit, без пояснень; для когось відсутність досвіду в IT, але не в IT — overqualify; для когось недостатній рівень знання англійської, а дехто навіть взагалі не надавав feedback. Але... за тиждень до закінчення курсів, у червні, я отримала оффер від OnHires, успішно пройшла випробувальний термін та працюю тут по сьогоднішній день.
Що хочу зазначити:
— достатньо грамотно побудована система адаптації та всі задачі на період випробувального терміну та подальша система персонального розвитку;
— дійсно гарний колектив, до якого можна звернутись по всім питанням та отримати підтримку (зараз це важливо, як ніколи);
— класно відчувати те, що ти є частиною команди, яка росте та розвивається, та ти розвіваєшся разом з ними;
— можу впевнено сказати, що зараз I do what i love and love what i do!
Щиро бажаю компанії завжди триматись на висоті, розвиватись та досягти усіх поставлених цілій.
Якщо цей відгук читає кандидат, дійсно рекомендую надіслати нам своє cv, навіть якщо ви не шукаєте зараз роботу, а в нас не має релевантних позиції, це може швидко змінитись та з нашою допомогою ви знайдете гарного роботодавця та буде cool match)
Якщо цей відгук читає потенційний роботодавець, не зволікайте, звертайтесь до наших headов та обговорюйте умови співпраці, тому що вашим питанням буде займатись команда професіоналів.
OnHires це не просто якась чергова рекрутингова агенція, контора, чи галера.
Це твоя друга сімʼя!
Чому сім’я? Тому що тут є всі ті цінності, які притаманні в сім’ї: підтримка, турбота, довіра, бажання допомогти ближньому, радість. Ці аспекти для мене є дуже важливими, бо це ознака того, що ти не просто ресурс, який компанія використовує у власних цілях.
І навіть коли зараз фізично працюю віддалено, я відчуваю себе завжди поряд зі своєю командою і колегами. Що є дуже круто! Тут я можу розвиватись, навчатись, самовдосконалюватись і компанія цьому всебічно сприяє.
Разом ми працюємо вже більше року і, сподіваюсь, в нас ще багато років попереду, бо розлучатись з ними просто не хочеться🤍
Я працюю у компанії OnHires з квітня 2022 року. Хочу подякувати крутому колективу та відмітити декілька моментів, що мені подобаються найбільше!)
По-перше, дуже надихає, що компанія стабільно розвивається, виходить на нові ринки та відкриває представництва у нових країнах. Збільшується команда, зростає професійний рівень рекрутерів і сорсерів, а також рівень та кількість послуг. Мене це надзвичайно заряджає! І завдяки цьому з’являється простір для нових ідей, натхнення)
По-друге, приємно усвідомлювати, що компанія надає дійсно якісні послуги! Мені це здається найважливішим — бути впевненою у послугах, які допомагаєш просувати. Радію, коли клієнти залишають свої відгуки, висловлюють подяку особисто та письмово. І, головне, рекомендують OnHires партнерам, колегам, а також самі звертаються до нас повторно чи обирають варіант постійної неперервної співпраці! Це і є індикатором того, що робимо все правильно.
По-третє, колектив — це казка. Молодий, амбіційний, талановитий! Окремо відзначу гнучкість керівництва компанії. Частина команди знаходиться в Україні, де наразі ситуація є далекою від спокійної та безпечної. Керівництво повністю підтримує кожного та йде на поступки, проявляє гнучкість та розуміння. На жаль, і я стикалась за останній час з важкими переїздами, технічним проблемами, сімейними обставинами, фінансовими труднощами... І мені дуже допомогли колеги ❤️
Тож, маю лише хороші слова та щиро бажаю компанії успіхів!)
Дуже «професійні» співробітники. Домовились про співбесіду, а в назначений час виявилось що її перенесли і ніхто нічого не повідомив. Не сподобалось непрофесійне відношення hr.
А є можливість дізнатись юридичну інформацію про рекрутингову агенцію?
На головній сторінці сайту вказано що сайт існує з 2017 року www.onhires.com (копія в web.archive.org):
© 2017 — 2022 «OnHires»
А ось дані з whois onhires.com (копія в web.archive.org) мають інше значення:
Domain: onhires.com
Registrar: Google LLC
Registered On:2022-04-29
Expires On:2023-04-29
Updated On:2022-04-29
Ось найстаріший допис (копія в web.archive.org) який знайшов на сторінці www.linkedin.com/company/onhires/.
На головній сторінці www.onhires.com є значок «Winner» від recruiterawards.co.uk, а ось на сторінці список переможців recruiterawards.co.uk за 2021 рік відсутня назва агенції.
Ярославе, вітаю!
Я Head of Recruitment в onhires.com
Нам приємна ваша увага до нашої компанії.
Дякую за вашу коментар та що висвітлили цю ситуацію.
З початком повномаштабної війни ми зробили ребрендинг та змінили юридичну адресу на європейську. Подбали про те, щоб всі наші співробітники були в безпеці та продовжуємо роботу.
Саме тому сайт створено заново, з новою назвою, позиціонуванням. На разі, ми подбали про те, щоб інформація на сайті максимально відповідала новому бренду. Будемо раді зворотньому звязку. Можете писати мені в особисті повідомлення в Linkedin.
Ми отримували та продовжуємо отримувати нагороди на міжнародній арені. Наприклад, в цьому році зайняли перше місце серед українських рекрутингових агенств.
З повагою,
Вікторія