One Source

Київ

Моя робота в One Source на посаді керівника команди розробників була надзвичайно плідною та задовільною. Ця роль дозволила мені не тільки використовувати мої технічні навички, а й розвивати навички лідерства, організовуючи та направляючи команду талановитих розробників. Компанія підтримувала інноваційний підхід, що дозволяло нам експериментувати з новітніми технологіями та методологіями. Середовище в One Source було сприятливим для професійного росту, а колеги були відкритими та підтримуючими. Робота тут дала мені чудовий досвід та безцінні знання в галузі розробки програмного забезпечення.

Працював у компанії на позиції Frontend developer. Можу сказати що у компанії дуже адекватне керівництво, яке дає можливість тобі розвиватися у бажаному напрямку і підтримує здорову атмосферу у колективі(тім білдінги з пивом і піцою, one on one — це дозволяє поспілкуватися в неформальній або приватній атмосфері і висказати свої побажання). Виділив би сильну бекенд команду, з якою було дуже цікаво співпрацювати. Також завдяки загальному високому рівню спеціалістів, компанія отримує великі проекти, робота з якими не завадить у резюме)

Працювала дизайнером у One Source. Хочу подякувати за чудовий час роботи з вами. Керівництво завжди йде на зустріч, підтримує і допомагає у вирішенні різних питань. У колективі присутня дружня атмосфера, корпоративна етика, ти дійсно відчуваєш себе частиною команди. Умови роботи дуже комфортні, для співробітників проводяться лекції для професійного розвитку, зарплатня завжди приходить вчасно:)
Окремо хочу подякувати старшому дизайнеру Валерії за наставництво та підтримку.
Дякую, One Source, за цікаві проекти та безцінний досвід! Успіхів вам, процвітання, багато нових проектів та досягнень всіх цілей!

За весь час співпраці в One Source отримував задоволення від усіх робочих процесів!
Періоду адаптації не було, завдяки прозорим процесам роботи та крутих спеціалістів, які не залишать наодинці зі своїми питаннями. Окремо вдячний керівництву, яке зацікавлено у комфорті та умовах співробітників і завжди йде назустріч. Бажаю One Source великих успіхів та постійних досягнень у поставлених цілях!
Дякую🤝

Віталік, дякуємо тобі за співпрацю! Бажаємо також успіхів. Залишаємось на звʼязку 😉

Ось і закінчилася моя робота дизайнера One Source!
Хочу подякувати всім колегам за період, який ми працювали разом. За час роботи тут була чудова робоча атмосфера, цікаві робочі завдання та безцінний досвід. Дуже великим плюсом вважаю, що виділяли час на навчання та підвищення кваліфікації співробітників. Команда завжди допомагала, якщо виникали труднощі із завданням. Бажаю One Source процвітання, великих успіхів та досягнення всіх поставлених цілей. Дякую за цей чудовий час!

Настя, дуже дякуємо тобі за співпрацю!
Нам дуже приємно було разом з тобою працювати і створювати круті проекти!

Бажаємо тобі успіху в нових проектах і залишаємось на звʼязку😉