5 серпня 13:17
За час роботи в One Service Consulting я виріс з позиції Business Analyst до Head of Odoo Department. Компанія зайде тим, хто шукає інтенсивної практики і не боїться багатозадачності.
Робота тут — це full-cycle впровадження ERP.
Варто бути готовим до того, що заради професійного росту доведеться поєднувати кілька ролей на одному проєкті. Наприклад, бути одночасно аналітиком і PM-ом — тут це норм.
Процес перегляду умов побудований адекватно і проходить регулярно. На зустрічах усе прозоро: фіксуються фінансові умови та ставляться конкретні, зрозумілі цілі на наступний період. Під час наступного рев’ю оцінюється досягнення цих цілей, що напряму впливає на зміну компенсації.
Загалом, це хороше місце для фахівців, які звикли самостійно драйвити процеси, не бояться брати відповідальність за результат і хочуть здобути реально глибоку експертизу в частині впровадження систем. Але без високого рівня самостійності та гнучкості буде складно.