За час роботи в One Service Consulting я виріс з позиції Business Analyst до Head of Odoo Department. Компанія зайде тим, хто шукає інтенсивної практики і не боїться багатозадачності.
Робота тут — це full-cycle впровадження ERP.
Варто бути готовим до того, що заради професійного росту доведеться поєднувати кілька ролей на одному проєкті. Наприклад, бути одночасно аналітиком і PM-ом — тут це норм.
Процес перегляду умов побудований адекватно і проходить регулярно. На зустрічах усе прозоро: фіксуються фінансові умови та ставляться конкретні, зрозумілі цілі на наступний період. Під час наступного рев’ю оцінюється досягнення цих цілей, що напряму впливає на зміну компенсації.
Загалом, це хороше місце для фахівців, які звикли самостійно драйвити процеси, не бояться брати відповідальність за результат і хочуть здобути реально глибоку експертизу в частині впровадження систем. Але без високого рівня самостійності та гнучкості буде складно.
Я працюю в компанії в ’’One Service Consulting’’ від самого її заснування, вже близько чотирьох років на посаді менеджера з розвитку бізнесу. Основні програмні продукти, з якими маю досвід роботи: Odoo, SAP Business One, Мастер Бухгалтерія, IT-Enterprise, Вправно та Microsoft Business Central.
За цей час було безліч відряджень та онлайн-зустрічей із замовниками з різних галузей бізнесу. Особливі емоції виникають тоді, коли відвідуєш те чи інше виробництво і бачиш, як створюється той чи інший продукт, яким люди користуються щодня. Велике задоволення приносить також спілкування з власниками бізнесу та фінансовими директорами, адже це завжди новий досвід і нові ідеї.
Не менш важливою частиною корпоративного життя є наша традиція — двічі на рік ми всією командою вирушаємо на відпочинок. Це створює неймовірні спогади та зміцнює командний дух.
Я щиро радий, що став частиною крутої команди з першого дня її існування. Окремо хочу відзначити професіоналізм наших команд — кожен колега є справжнім фахівцем у своїй сфері, готовим ділитися знаннями та підтримати у складних завданнях.
Ключовими для мене залишаються команда, досягнутий результат та довіра клієнтів. Саме ці складові формують основу стабільного розвитку компанії та її майбутніх перемог.
Працюю в компанії на позиції Бізнес-аналітика SAP B1 вже півтора року і можу впевнено сказати, що це був правильний вибір. Ось що для мене зараз є найважливішим:
— Команда: Це люди, які завжди готові підставити плече. Немає токсичності — лише взаємодопомога та спільний рух до результату. Ти справді відчуваєш себе частиною чогось більшого.
— Культура ініціативності: Тут твої ідеї не просто слухають, а реально цінують. У мене було багато пропозицій щодо того, як покращити процеси або створити щось нове, і, на диво, мене завжди підтримували. Ми спільно змінювали роботу на краще, і це дуже надихає.
— Проєкти: Робота з SAP B1 в OSC — це завжди цікаві виклики. Ти відчуваєш масштаб задач і розумієш, що робиш справді важливу справу.
Рекомендую компанію як досвідченим професіоналам, так і тим, хто шукає місце з людяним підходом до роботи.
Хочу залишити декілька слів про One Service Consulting з точки зору не клієнта, а співробітника. Я працюю на позиції маркетолога і для мене дуже важливо в роботі — це баланс між сформованими задачами та свободою дій. І тут я це знайшла. Мені подобається наша здорова та відкрита корпоративна культура. Це справді середовище, де і чують твої ідеї, і дають простір для відповідальності. Щиро рекомендую компанію як роботодавця! Пруф тут: www.facebook.com/share/p/1DPPhzb5M3
Пи. Си. На мій особистий погляд, дуже крута команда, яка одночасно ставить в пріоритет якісний результат для клієнтів, не втрачаючи людяності всередині.