ОН Клінік

Харків, Дніпро

29 березня 2024 13:56

Daria Nikolova, Директор з маркетингу в ОН Клінік

Працюю в ОН Клінік вже сьомий рік у відділі маркетингу. Починала я з позиції спеціаліста з діджітал-маркетингу, зараз я на позиції директорки з маркетингу.

1. Всі показники з якими працює маркетолог максимально оцифровані і доступні у реал-тайм режимі, що досить нетипово для медичної сфери.
2. Зрозуміла структура відділів та можливість оцінити своє місце у цій структурі та потенційний шлях розвитку.
3. Компанія не буксує вирішення питань, повний коннект між департаментами компанії, можна також залучити сторонню експертизу, тобто для виконання завдання можна залучити необхідні ресурси.
4. Великі можливості для побудови робочих процесів та системи функціонування маркетингу найактуальнішим шляхом.
5. Міцні прозорі відносини у команді.

Всі ці плюси вище заряджають на подолання всіх труднощів останніх років, з якими стикнулися всі компанії на нашому ринку та комплексно вирішувати всі питання, розвиватися та йти вперед. І найголовніший показник — це час, який я приділяю роботі в компанії та шлях який пройшла, бо твердо можу сказати, що ОН Клінік — найкращий та найулюбленіший проект, враховуючи, що мені з ними за моє професійне життя щастило:)