Вітаю пані та панове, додам від себе трохи інформації, яка може бути корисна вам при прийнятті рішень, аплаїтись на вакансії OmiSoft, чи ні.
Наразі у світі криза, з Україною багато хто не хоче працювати через воєнні, мобілізаційні, енергетичні та інші ризики. На ринку опинилось дуже багато людей. Коли ми відкриваємо будь-яку вакансію, завжди прилітає у перший день
Додає проблем ще те, що у нас весь фокус на продажах і розробці. Рекрутинг страшно недофінансовується 🫠. Але така пріоритетність дала можливість зберегти всю команду, вирости на 30+% за час війни, доволі значну суму влити у донати на ЗСУ, а також мати 100% оплачуваний бенч, чого більшість компаній наразі дозволити собі не може.
Тому, важливо мати трішки терпіння, і нагадувати про себе зайвий раз, якщо бачите, що рекрутер десь пропав. На жаль, так це зараз працює.
Дякую за вашу увагу, буду радий бачити вас в OmiSoft! І успіхів вам у пошуку роботи ❤️
У компанії не працював, але враження від комунікації отримав негативне:
13.11.2024 я відгукнувся на вакансію Full-Stack Developer у компанію OmiSoft.
22.11.2024 отримую повідомлення від Maria Akimova у Telegram, у яких Maria описує деталі про вакансію, цінності та загальну культуру компанії (чесно, це справило позитивне враження). Триває коротка переписка, але в якийсь момент Maria перестає відповідати. Через 2 години я відправляю уточнююче запитання (насправді просто хотів, щоб вона отримала push), пишу ще одне через 2,5 години — вже на нього отримую відповідь і інформацію про те, що моє резюме буде передано на розгляд техліду.
27.11.2024 (через 3 робочі дні) відправляю повідомлення зі змістом, чи розглянули мою кандидатуру і чи будемо ми рухатися далі. Повідомлення переглянуто, але відповіді немає.
28.11.2024 пишу ще одне повідомлення (Maria онлайн) — відповіді немає.
29.11.2024 пишу ще одне повідомлення (Maria онлайн) — ігнор.
Зараз 03.12.2024 — мої повідомлення все ще без відповіді. Розумію, що у всіх виникають різні життєві ситуації, але існує професійна етика, а робота HR вимагає її дотримуватися і ставитися до кандидатів як до майбутніх колег.
Перейшов на сторінку Maria Akimova в LinkedIn (посилання було закріплено у шапці профіля telegram), де побачив тайтл «Senior Lead Recruiter». Я не дуже розуміюся у градації експертності рекрутерів, але не думаю, що приставки junior, middle, senior означають те, як довго тобі не будуть відповідати на повідомлення.
Можливо, якби я влаштувався на роботу в OmiSoft, я міг би отримати позитивний досвід, але, скоріше за все, ми цього вже не дізнаємося. Як свідчить практика, якщо в компанії на відповідальній посаді працює спеціаліст, який поводиться непрофесійно, і це залишається поза увагою керівництва, це свідчить про серйозні проблеми в корпоративній культурі та є тривожним сигналом 🚩. Якщо ж компанія знає, але нічого не робить, то це вже 🚩🚩🚩.
Ми щиро перепрошуємо за ситуацію, яка спричинила незручності.
У нашій роботі ми намагаємося бути максимально уважними до кожного кандидата та забезпечувати швидкий і якісний зворотний зв‘язок.
Однак ми розуміємо, що іноді трапляються обставини, які впливають на оперативність відповіді. Це може бути пов‘язано як із технічними нюансами, так і з високою завантаженістю команди. Рекрутери працюють у динамічному режимі, паралельно ведучи спілкування з кількома кандидатами, вакансіями та виконуючи інші задачі, що може впливати на швидкість в комунікації також.
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
Я дуже вдячна за досвід роботи в OmiSoft і рада що мій шлях в IT розпочався з цієї компанії. Відсутність конкуренції на користь співпраці та взаємодопомоги робить робочий процес не лише ефективним, але й приємним. Кожен відчуває себе важливим членом команди і це стимулює до досягнення спільних успіхів. Найбільше враження після робити в OmiSoft залишила атмосфера, яка панує в компанії. Тепер я обовʼязково буду звертати велику увагу на це і в подальшому. Вони змогли організувати робочий флоу так, щоб кожен зміг почуватись вільно і проявляти себе. Взаємна допомога та позитивна атмосфера створюють ідеальні умови для досягнення спільних цілей і дають натхнення для свого особистого розвитку.
Залишилося негативне враження про дану компанію, так як рекрутер повела себе не дуже професійно. Після проходження співбесіди (на мою суб`єктивну думку, досить успішної) я не отримала остаточної відповіді навіть коли сама написала та попросила її надати. З розумінням ставлюся до того що кандидатів, можливо, багато та можна про когось забути, але я про себе нагадувала, тому тут швидше йдеться про недбалість
Доброго дня, Діано.
Просимо вибачення за тривале очікування, що призвело до вашої тривоги.
Дуже прикро, що у Вас склалось таке враження про нашу комунікацію.
За результатами співбесіди фідбек дійсно був гарним, як ми писали, була затримка в фінальному рішенні, на яке вплинули зовнішні фактори. Відповіді із відгуками кандидатам були заплановані на вівторок. На жаль, не змогли скомунікувати з Вами раніше, ще раз вибачте, що змусили вас чекати.
Як і планувалось, ми вже надіслали вам розгорнутий відгук, і сподіваємось на подальше порозуміння з вами.
Дякуємо за розуміння.
Хочу поділитися своїм відгуком про компанію OmiSoft, в якій працював рік часу. Без перебільшення, це реально найкраща компанія, яка піклується про співробітників та навіть клієнтів 😏 Приємно спілкуватися з кожним, обмінюватися думками і знаннями. Відчувається робоча, але, найголовніше, дружня атмосфера в команді, в якій комфортно працювати. При потребі кожен радий допомогти з будь — якою проблемою, головне тільки не соромитися сказати 🙃 Від самого початку співпраці я був також вражений їх професіоналізмом та здатністю розуміти мої потреби. Також вони прислухалися до моїх ідей і пропозицій.
Ще, що мене приємно вразило, це те, що компанія старається надати реально цікавий проєкт, який буде подобатися більшості. Це, як на мене, реально великий успіх. Це сильно надихає, і йдеш на роботу не тому, що треба, а тому, що хочеться далі сісти за проєкт і продовжити незавершене. Я мав можливість працювати над різноманітними проектами, які були цікавими та викликаючими. Компанія прагне застосовувати нові технології та інновації, що дозволяє розширювати свої знання та навички. Вони постійно працюють над тим, щоб залишатися на передовій в сфері розробки.
Крім того, щоб проєкт був цікавий, треба не забувати про менеджмент, який тут організований на хорошому рівні. Якщо виникають проблеми, то вони вирішуються моментально, що не встигаєш помітити. Це теж досить важливий аспект, що надає комфорту у роботі, дає можливість добре організувати купу задач, які треба реалізувати.
Ще важливим моментом є колектив, він тут приємний і, головне, веселий. Ніколи не дадуть засумувати чи заскучати) Завжди щось знайдеться, як поробити, так і просто приємно провести час в компанії однодумців. Досить приємно, що компанія організовує різні події, як для прокачки своїх знань, так і познайомитися один з одним. Я відчував, що кожен день я вивчаю щось нове, я весь час здобуваю прогрес і «ні кроку назад».
Дякую чудовій компанії за всі реалізовані можливості, за всі науки, які я почерпнув звідти. Вони відкрили очі на інше життя: на приємне, веселе, наповнене великої надії. Бажаю і далі процвітати в тому же дусі!!
Це був мій перший досвід в компанії як програміста, прямо після айті курсів. Зі мною провели дуже професійну співбесіду та привітали в цій чудовій компанії 🙂
Мені запропонували стабільну заробітню плату та дали знати, що вона буде зростати по мірі моїх досягнень та навичок. Компанія мені сподобалась одразу, я був дуже щасливий почати свій професійний розвиток тут.
За період моєї роботи, у мене було два серйозні та дуже цікаві для мене проекти. Вони були досить тривалі, що мене особисто тішило. За цей час я здобув дуже багато нових навичок та важливий досвід. Також це завжди був розвиток, що для мене також важливо, адже можна довго працювати з одним і тим самим та не вчити нічого нового, що мені не підходило, а тут я завжди міг використовувати нові технології.
В компанії я завджи знав, кого я можу запитати по конкретним питанням, не важливо це були технічні питання та мені потрібно було звернутися до ментора, чи я хотів поспілкуватися з менеджментом по іншим питанням. Я отримував професійну відповідь на мої запити та завжди отримував допомогу, якщо вона була потрібна. Якщо в мене були якісь пропозиції — я був почутий та вони втілювалися в життя, адже буди почутим — є важливою цінністю в компанії.
Це один з моїх самих кращих колективів, який в мене був за мою професійну діяльність вцілому. Не зважаючи на те, що більше часу люди працювали онлайн, що мені особисто дуже підходило, але ми завжди зустрічались або в офісі (хто хотів та мав можливість), або ми також зустрічалися онлайн та просто спілкувалися на будь-які теми з колективом/менеджментом, також були тім-білдинги та корпоративи. Коли менеджмент поряд з співробітниками — це також дуже важливо на мою думку. Люди в компанії загалом дуже привітливі та щирі.
Я дуже радий, що був частиною компанії та команди та продовжую спілкуватися з людьми 🙂
Я працюю з OmiSoft протягом року і можу сказати, що це дуже цікавий та захоплюючий досвід.
Однією з головних переваг роботи в OmiSoft є цікавість проектів та можливості розвитку. Я завжди отримував цікаві завдання, які вимагали від мене додаткових знань та навичок. Компанія також створює сприятливі умови для саморозвитку та навчання, що є важливим для кожного розробника.
Щодо процесів та менеджменту, OmiSoft добре налаштована компанія з чіткою організацією та підтримкою кожного працівника. Компанія використовує сучасні технології та інструменти для розробки та спілкування в команді, що дозволяє робити процес більш ефективним.
А щодо колективу, то я можу сказати, що OmiSoft — це дружнє та професійне співтовариство. Кожен працівник компанії завжди готовий допомогти іншому, що є дуже важливим у роботі в команді.
Загалом, я дуже задоволений своїм досвідом роботи в OmiSoft. Це компанія, яка надає гарні умови для розвитку та роботи, а також має чудовий колектив, з яким приємно працювати. Я б рекомендував OmiSoft як прекрасного роботодавця.
Працював в Омісофт, дуже задоволений компанією :)
Дуже гарно налаштований шарінг знань. Постійно розвиваєшся, отримуєш нові знання з різних сфер програмування і англійської. Якщо виникають блокери чи питання по коду і не тільки — обов’язково допоможуть з вирішенням. Також наявна система менторства, для ньюкамерів значно полегшує адаптацію в команді, чи може бути додатковим досвідом для самого ментора. Атмосфера в команді мотивуюча і прозора. Проекти цікаві, не сильно довгі, завжди є можливість реалізувати себе в різних сферах розробки.
Компанія швидко розвивається і прогресує, тому із впевненістю можу порадити як для старту кар’єри, так і для її продовження)
ОмиСофт, как одна большая семья, где можно и пошутить, и получить совет, и поделиться идеями/наработками.
При этом, достаточно, качественная система менторства и наставничества для улучшения навыков. Не редкость процессные митинги и ретроспективы, что помогает быть услышанной. Отзывчивые коллеги придут на помощь, и словом и делом :)
Не нудные проекты, средней продолжительности — это залог успеха (и опыт получил и не увяз как муха в сиропе).
Приятная, теплая атмосфера в команде :)
Коллектив очень гармонично подобран и дорожит приятной атмосферой внутри себя.
Классное место для старта карьеры (и не только!)
Працюю в OmiSoft як frontend-developer вже багато років. Цікаві та різноманітні проєкти, і це дозволяє професійно розвиватися. Подобається, що графік дуже зручний, і можна його коригувати. Дуже дружній колектив та менеджмент: приємна підтримка моїх ініціатив та хочеться підтримувати інших у їх розвитку.
Омисофт — это любовь❤️ Люди всегда на первом месте. Искренняя и отзывчивая команда. Менторство от опытных тимлидов и программы личного развития.
Лучшее место, чтобы за полгода вырасти по скиллам (как техническим, так и софтовым).
Есть возможность регулировать нагрузку: брать больше проектов когда есть силы, и меньше, когда хочется передохнуть.
Открытая система менеджмента, все решения обсуждаются. И есть возможность самому влиять на процессы.
Отличное место для тех, кто не боится учиться и набираться опыта!
Была частью команды Omisoft как IT-recruiter. Всегда дружеский и приятный настрой внутри коллектива, поддержка в профессиональном развитии. Никакой бюрократии, команда всегда прислушивается к изменениям и поощряет инициативность. Рада была работать с Omisoft, и рекомендую всем, кто одновременно ищет душевность и новые вызовы для себя.
Работал в ОмиСофт, очень приятный коллектив и адекватный менеджмент.
Есть возможность выбрать интересные проекты с новыми технологиями. Рекомендую всем, кто хочет набраться опыта и вырасти по скиллам. В компании очень заинтересованы в развитии и всеми силами способствуют этому. Семейная и теплая атмосфера — это так же о них))
Вообщем остались хорошие впечатления 🙂
Працював з командою OmiSoft як Android developer.
Відкритий і прозорий менеджмент, класна команда. Система менторства і підтримки в професійному зростанні.
Сподобалося, що в компанії поважають баланс між роботою та особистим життям. Можна вибирати серед проектів, над яким хочеш працювати. Самі проекти цікаві, з актуальними стеками, без рефакторінга.
Залишилися тільки теплі враження про роботу.