OMG це компанія, де справді вміють поєднувати професіоналізм і людяність.
Де є чіткі процеси — але при цьому завжди є місце для ініціативи, гумору, живої розмови.
Де лідери — це не просто «керівники», а партнери у вирішенні задач.
І де команда — не про формальні «колеги», а про людей, з якими хочеться проводити час, сміятись у чатах, обідати, тусити на терасі

Хочеться відзначити лідерів напрямків — з ними можна вести діалог, шукати нестандартні рішення, сперечатися (конструктивно) і не боятися бути почутим.
Ще один великий плюс — зростання. За рік команда суттєво збільшилась, і попри це вдалось зберегти культуру й атмосферу. Це непросто — і це багато про що говорить.

Тут ти будеш почутим(ою), матимеш місце для реалізації своїх амбіцій (перегляди зарплатні, performance review, можливість рости не тільки горизонтально\вертикально, а й змінювати профіль (до прикладу перейти з однієї команди в іншу) і працюватимеш з відомими брендами!

Особисто для мене рік в OMG — це один із тих досвідів, які залишають по собі не лише галочку в CV, а й тепло в серці.

Підтримали: Ivan Diachenko

Працюю в OMG вже майже 1.5 року, і цей досвід для мене дуже цінний😍. Компанія дає реальні можливості для зростання як у професійних скілах, так і кар’єрно. Дуже подобається атмосфера в командах — колектив дружній, підтримка на високому рівні, а культура здорової комунікації тут справді працює💖.

Ще один важливий плюс — круті клієнти та цікаві проєкти🤩, де задачі завжди чітко сформульовані, що допомагає ефективно працювати. Тут комфортні умови для розвитку та зростання, особливо якщо цінуєш динамічне драйвове середовище та постійний професійний розвиток.

Моє сердце також підкорив зручний в середині, та естетичний ззовні — офіс в центрі міста. Це офіс, який надихає на творчість🌺. Але, цінно ще й те, що про віддалених співробітників в OMG теж не забувають, завжди є якісь приємні плюшки.😉

Підтримали: Polina KolesnykIvan Diachenko

Працюю в OMG більше ніж 1,5 роки і це моя щира любов!!

🥰Топ колектив
✨Людина і команда — головна цінність компанії і це прям відчувається! ( як в рамках people management — корпоративи, бенефіти; так і сама комунікація від керівництва, котра є супер людяною, лояльною і дружньою)
🩷 можливість реалізовуватися, а саме, працювати з бест брендами (як українськими, так і міжнародними)

Працюю в OhMyGod вже 9 місяців, і з впевненістю можу сказати, що це команда професіоналів, по-справжньому закоханих у свою справу.

OhMyGod це:
- Лояльність до співробітників;
- Коли цінують твою індивідуальність;
- «НІ!» бюрократії чи мікроменеджменту;
- Можливість постійно зростати та шукати себе;
- Можливість завжди бути почутим;
- Підтримка, коли ти її потребуєш.

Ми любимо OhMyGod і раді, що це взаємно 💙💛