Okten School — справді круте середовище для навчання ІТ
Матеріал підібраний різнобічно і дуже структуровано.
Мені справді пощастило навчатися на цьому курсі. Топ! 🔥
Okten School — справді круте середовище для навчання ІТ, все пояснюють дуже зрозуміло, процес навчання дуже гарний і вчитися одне задоволення
Доброго дня
Матеріал підібраний різнобічно і дуже структуровано. Дуже тішить постійні оновлення та вдосконалення.
У сфері ІТ я роблю свої перші кроки. І для мене підхід школи цікавий та корисний.
Okten School — чудова школа програмування!
Навчаюся на курсі Full-Stack Node.js. Матеріал подано ідеально — усе зрозуміло та логічно.
Ментори чудово пояснюють, розбираючи кожен рядок коду детально й доступно.
Мені справді пощастило навчатися на цьому курсі. Топ! 🔥
Познайомився з Okten у 2023 на безкоштовному марафоні. Мені було цікаво розвиватись ва цій сфері і хотілось що все було в одному міці а не кожну тему окремо проходити окремі курси і тощо. Це мене власне і підкупило у виборі. У 2025 взяв повний курс: ментори завжди на зв’язку, завдання пояснюють чітко, графік гнучкий. Радий вибору.
Навчаюсь в Okten на курсі Frontend. Маю добрі враження від навчання. Подобається, що школа подбала про те, щоб надати якісні знання і в зручному форматі навчання. Програма дуже насичена, багато практики — все, що треба для гарного старту в ІТ-сфері.
про октен дізнався від друга тому і вирішив взяти курс саме тут, залишилось тількипозитивне враження
Прохожу обучение в Okten School и могу сказать, что это одна из немногих школ, где действительно учат, а не просто дают видеоуроки. Хорошо продумана структура курсов, есть практика и поддержка менторов. Атмосфера мотивирует — чувствуешь прогресс после каждого модуля. Если серьёзно подходить к занятиям, то знания реально остаются и помогают на проектах. Рекомендую тим, кто хоче не просто пройти курс, а отримати міцну базу для старту в IT.
Про Okten та курс дізнався від знайомого у 2024 році. Навчаюсь з початку цього року, наразі виконуючи дипломний фулстек проект. В процесі навчання все було максимально зрозуміло, пазл всього процесу побудови проекту складався поступово(особливо чітко після Front-End та пояснення роботи з API). Найбільшим плюсом для мене, окрім зрозумілої та структурованої інформації, стала можливість пройти курс з післяплатою по факту працевлаштування. Однозначно рекомендую всім хто вагається.
Про школу дізнався ще в 2021 році, завдяки безкоштовному марафану по HTML/CSS. Було доступне викладання і мені сподобалося. А в 2024 році виріши взяти повни курс, та не пошкодував. Залишилося доступне викладання, ментори допомагають із зрозумінням задачі та гнучкий графік для навчання.
Навчаюся в Okten School й наразі дуже задоволена процесом. Матеріал подається просто і зрозуміло, навіть складні теми пояснюють доступно та з прикладами. Лекції якісні, а ментори подають інформацію з гумором, тож навчання проходить легко й цікаво. Особливо подобається велика кількість практичних завдань і домашок. Вони допомагають не лише зрозуміти теорію, а й закріпити її на практиці. Я ще на етапі навчання, але вже можу сказати, що школа дає дійсно багато знань і корисних навичок. Однозначно рекомендую!
Мій досвін навчання в Okten School однозназно тільки позитивний. Лекції записані в хороші якості, дикція прекрасна, а для мене це важливо. Гнучкий графік мені ідеально підходить так як поєдную навчання з роботою. Також є чудова підтримка від менторів, багато практики і загалом все навчання добре організоване і приносить задоволення. При виборі школи дуже раджу звернути особливу увагу на Okten.
Загальне враження від навчання в Okten School позитивні. Що найбільше подобається в команді школи, це те що робиться все можливе, щоб студент отримав якісні професійні знання. Графік навчання та формат дуже зручний для будь-якої ситуації. При виборі IT — школи раджу вибирати Okten School.
Місяць тому я розпочав навчання в школі Okten. Це мій перший досвід у форматі онлайн-освіти, тож я активно звикаю до всіх його особливостей.
Як і будь-яка форма навчання, дистанційний формат має свої позитивні та негативні сторони.
Позитивні моменти (Плюси):
Доступність: Не потрібно витрачати час на дорогу, і доступ до навчальних матеріалів можливий у будь-який зручний час.
Гнучкість: Можливість навчатися у власному темпі.
Негативні моменти (Мінуси):
Очікування зворотного зв’язку: Якщо виникає питання, необхідно чекати на відповідь ментора. Реакція не є миттєвою, як це було б при очному спілкуванні.
Загальний висновок
У цілому, є свої позитивні та негативні моменти. Цей формат чудово підходить для тих, хто знайомий з дистанційним навчанням і кому такий гнучкий графік є максимально зручним.
Колосальний плюс школи це те що води нуль, і можно легко поєднувати роботу з навчанням. Курс не прив’язаний до конкретних часових рамок. Рекомендую.
Класна школа з ретельно опрацьованою програмою курсів. Тільки актуальна інформація на основі найкращих практик реальних комерційних проектів. Ще хотілося б відзначити менторів зі стальними нервами та дивовижним талантом пояснювати складні речі простою мовою з максимальною візуалізацією. Мені це було особливо корисно. Рекомендую)
Дуже подобається те, що інформація в відеоуроках сучасна та своєчасна. Хоча багато інформаціі, але це тільки плюс. Навчаюсь на Fullstack. Рекомендую.
Дуже задоволена навчанням в Okten School — сучасна програма, професійні викладачі та багато практики.
Отримала чітке розуміння процесу тестування та корисні навички для старту кар’єри в QA.
Особливо цінним було вивчення HTML, JavaScript, TypeScript та Java, що допомогло краще розуміти технічну частину веброзробки й автоматизації тестів.
Рекомендую Okten School усім, хто хоче отримати якісну IT-освіту та реальні практичні знання.
Проходжу курс Frontend. Хороші курси, подають багато необхідної інформації та практики. Зараз створена платформа , по якій навчаєшся крок за кроком. Домашні роботи після кожної теми. Контрольна роботи після закінчення модуля. Рекомендую
Зараз проходжу курс QA тестування + автоматизації, так як це є мій перший курс взагалі у житті та одразу по іншій сфері, досі для мене не відомій, вважаю його дуже змістовим і маючим саме те що потрібно для людини яка поєднує навчання з роботою.
Зараз вчуся тут на фулстека.
Пояснюють все просто і по ділу, одразу на практиці. Жодної води, тільки код. Постійно є фідбек від менторів і практичних завдань достатньо. Але якщо справді хочете в IT — воно того варте.
Задоволений навчанням в Октен, якісне, з підтримкою менторів і насамперед гнучке, можу у вільний час проходити курс. Рекомендую)
Обрала для навчання Okten і можу сказати, що курс дійсно дуже якісний — інформація подається структуровано, приділяється увага н’юансам, про які на інших курсах вам не розкажуть. Однозначно рекомендую!
Я дуже задоволена курсом! Наповнення регулярно оновлюється та доповнюється. Викладачі та ментори дуже кваліфіковані і завжди відповідають на будь-які ваші питання.
Навчалася в Okten School і залишилася надзвичайно задоволена. Дуже подобається підхід викладачів — вони не просто дають теорію, а й допомагають розібратися в деталях і зрозуміти, як застосовувати знання на практиці. Матеріали подаються сучасно, у дружній атмосфері. Також є можливість відвідувати консультації, під час яких ви маєте змогу задати питання для кращого освоєння матеріалу.
Ця школа — це чудовий варіант як для тих, хто хоче почати свою карʼєру в ІТ, так і для тих, хто хоче розвиватися у цій сфері.
Мені дуже подобається ця школа. Відносяться ввічливо і уважно. Курс навчання — супер, все зрозуміло пояснюють, проводять консультації, завжди на зв’язку. Ще подобається що у вартість входить англійська. Також дають сертифікат і стажування
нещодавно розпочав навчання в ІТ — школі Okten, навчанням дуже сильно задоволений, ментори дуже обґрунтовано та зрозуміло викладають матеріал, з задоволенням гризу граніт науки.
Ця школа — найкраща! Викладення матеріалу чудове, зворотний зв’язок — на найвищому рівні. Плюс ви потрапляєте в потік таких самих, як і ви, людей, які прагнуть навчатися — а це неодмінно сприяє зростанню власного прогресу. Якщо ви пройдете курс, це стане чудовою інвестицією у ваше майбутнє.
Навчання подобається, все пояснюють зрозуміло, багато практики, викладачі завжди допомагають. Всім раджу!
Отличная школа для тех, кто хочет освоить IT с нуля. Обучение построено гибко, можно начать обучение и заниматься в удобное время. Каждая тема объяснена доступно, есть практические задания для самостоятельной работы, которые объясняются. Дружелюбное комьюнити: всегда можно задать вопрос и получить помощь.
Преподаватели школы стараются отслеживать актуальные тенденции в IT и вводят новые разделы в обучение. Сейчас была добавлена такая актуальная тема как AI агенты автоматизации и разработки.
На мій погляд — топова школа! Дуже якісне викладання, багато практики, ментори постійно на зв’язку і все детально розжовують. Також великим плюсом структурований матеріал розбитий на короткі відео, курс англійської, а також можливість проходити у власному темпі. Молодці!!! Дуже задоволена що обрала саме Okten School
Найкраща школа, на мою скромну думку! Я зараз на курсі фулстек-розробки з акцентом на Python, і програма дуже об’ємна і якісна. Ти не просто гризеш теорію, а одразу застосовуєш її на практиці: від простих скриптів до повноцінних проєктів, які можна додати в портфоліо. Кожне заняття — це мікс теорії і кодингу. І все це в сучасному ключі, з урахуванням трендів 2025 року.
Ментори чудові, великі ентузіасти і завжди готові допомогти.
Класна фішка — уроки англійської з фокусом на IT. Я спочатку думала, що це просто бонус, але ні. За кілька місяців я реально підтягнула рівень! Всім дуже раджу. Симуляція інтервь’ю з рекрутерами — це особливо корисна штука.
Мені дуже подобається, це те, що школа дає можливість проходити курс в своєму власному темпі. В українських реаліях, коли не знаєш, буде завтра світло чи ні, це дуже важливо.
На 100% рекомендую Okten School!
Самий зрозумілий курс, дуже крута і ретельна подача, професійні викладачі і ментори які пояснюють складні речі дуже простими словами і прикладами.
Мене здивувало як багато інформаціі пояснюється в невеликих і комфортних відео файлах. Молодці!!!
Таке відчуття що школа працює не заради грошей, а для учня і для загального блага, щоб в українському суспільстві було ще більше IT професійналів.
Пройшов майже половину курсу, можу сказати що це найкращі курси, котрі коли небуть мені доводилось відвідувати, індивідуальний підхід, жодне запитання від студентів не залишається без уваги, на конcультаціях та лекціях менторами надаються best-practice, контрольні по модулях project-based — що надає прям відчути повний етап розробки з нуля. Вчасно оновлюють навчальний матеріал якщо щось оновилось в технології або в фреймворку. Дуже радий що колись потрапив на посилання до цієї школи
Дуже інформативний курс, все легко сприймається, все дуже гарно структуровано для легкого сприйняття.
Які би питання не задавав, менторри завжди на звʼязку і це дуже радує. Поки що на етапі навчання і дуже задоволений що вибрав саме Okten.
Як учень Okten School, який вже пройшов більше половини курсу, можу з впевненість сказати, що я отримую всі необхідні знання для мого напрямку, передусім якісно та без зайвої води, з сучасними технологіям та випадками їх використання. Отримую фідбек зі сторони менторів, які є професіоналами своєї справи. Всі уроки є вже записані, що дозволяє їх переглядати в зручний час. Навчальна програма постійно оновлюється. Можу виділити лише єдиний мінус — це тривалість перевірки контрольних, яка в найгіршому випадку може бути 14 днів.
Підсумовуючи, я можу сказати, що Okten School — це чудова школа для здобуття знань з програмування і старту в IT-сфері.
Навчання в Okten стало для мене справжнім проривом! Викладачі — професіонали своєї справи, пояснюють доступно та цікаво. Програма насичена, багато практики, сучасні технології, реальні кейси.
Вже декілька місяців навчаюсь в Okten School і не шкодую що обрав саме цей заклад. Професійні ментори, які дуже добре пояснюють матеріал + дають добрі поради. Багато практики та не мало теорії допоможуть вам усе не тільки зрозуміти а й відпрацювати!
Наразі закінчила навчання з напрямку JavaScript-Complex. Дякую команді менторів за підтримку на протязі всього навчання. Матеріал був викладений максимально доступно і зрозуміло. Зараз працюю над фінальним проектом. По закінченню, планую продовжити навчання в ще одному напрямку разом з Вами.
Станом на зараз навчаюсь в Okten School, можу сказати, що ментори тут завжди готові допомогти, а уроки зрозумілі і цікаві.
Наразі я лише розпочинаю свій шлях до Front End розробника, але вже можу сказати, що з Okten School цей шлях буде продуктивним і результативним.
Займаюсь комплексним курсом по JavaScript з початку липня, весь матеріал поясняється дуже легко та доступно, рекомендую ці курси.
Найбільше справляє враження, що записи уроків з тобою назавжди, що відсутнє в інших школах. Це дуже корисно, в кого СДУ, завжди можна повернутись та переслуховувати. Навчання в твоєму темпі, що теж зручно, адже в кожного свій темп засвоєння
Зробила свій вибір навчання на користь Okten School, все подобається. Структуровано, організовано, багато практики
Знаходжусь у процессі навчання. Все супер. Не знаю як в інших школах, та й не хочу знати, тут все влаштовує. Гнучко підходять до всіх питаннь. Рекомендую.