Дуже сильний стартап із добре вибудованими HR та development процесами. Це значно спрощує роботу та дозволяє повністю сфокусуватися на результаті. Тут постійно відчувається залученість до процесу — чітко розумієш, що саме робиш і навіщо. Твої ідеї справді цінуються, а комунікація залишається відкритою та неформальною.
Компанія постійно розвивається завдяки проактивним і талановитим людям, які формують стійкий вектор зростання. Радий бути частиною OnlyMonster.
Працюю в компанії вже рівно пів року й хочу поділитися своїм досвідом. За цей час у мене сформувалося виключно позитивне враження від роботи в OnlyMonster.
Окремо хочу відзначити мотивацію співробітників. Усі справді залучені до процесу та націлені на створення якісного продукту. Це дуже надихає й заряджає.
HR-процеси також приємно вражають — вони продумані, корисні та дійсно орієнтовані на підтримку співробітників.
І, звісно, атмосфера в компанії — це окремий плюс. Дружність, взаємоповага та готовність допомогти одне одному створюють комфортне робоче середовище. Тут кожен відкритий до діалогу, і це відчувається щодня.
Також ціную можливість професійного розвитку як технічного спеціаліста, постійне вдосконалення робочих процесів, цікаві командні активності та дуже крутий мерч:)
Щиро радий працювати в такому сильному й дружньому колективі.
Працюю в компанії вже близько чотирьох з половиною місяців, і за цей час у мене склалося дуже позитивне враження.
Перш за все — атмосфера. Тут справді комфортно працювати: відкрита комунікація, повага одне до одного, відсутність токсичності. Команда складається з людей, які горять своєю справою і реально хочуть робити якісний продукт, а не просто «відпрацьовувати години».
Дуже подобається, як вибудувані робочі процеси: усе зрозуміло, структуровано, без хаосу, але при цьому з гнучкістю й простором для ініціативи. Видно, що компанія має чіткі цілі та напрям розвитку, і ти розумієш, навіщо робиш свою роботу і як вона впливає на загальний результат.
Окремо хочеться відзначити людей — взаємодія з колегами реально шикарна. Це той рідкісний випадок, коли працюєш із професіоналами, яким не байдуже, і від цього сам ростеш швидше.
Радий бути частиною команди OnlyMonster і точно можу рекомендувати компанію тим, хто цінує здорову атмосферу, сильну команду та спільний рух до амбітних цілей.
Вирішила поділитися своїм досвідом співпраці з компанією. Працюю тут вже місяць на позиції сорсера. Мені подобається сама компанія та атмосфера в ній. Я б навіть сказала, що атмосфера по-домашньому.
Якщо добре виконуєш свою роботу, це одразу помічають і можуть похвалити на спільному мітингу. Якщо щось не так — теж відразу повідомлять, що дозволяє швидко внести поправки.
Умоїй роботі мені подобається, що перегляд кандидатів і надання фідбеків відбувається доволі швидко. Це допомагає працювати ефективно та відчувати результат. Також є наявність внутрішніх активностей: монстершоп, конкурси та тощо. Завдяки цьому ти ніколи не відчуваєш себе наодинці, бо завжди є колеги, які піднімуть настрій, підтримають і дадуть пораду.
Якщо ви проходите інтерв’ю на вакансію в цю компанію і отримуєте оффер, то я рекомендую його підписувати, не думаючи.
У мене з OnlyMonster позитивний досвід від самого першого контакту. Був дуже швидкий і зрозумілий hiring-процес: один етап інтерв’ю та оффер через 2 дні. У компанії неймовірний мікроклімат, усі працюють із задоволенням і на драйві. У маркетингу зелене світло для будь-яких креативних ідей і жодних обмежень для тестів, за це окремий суперлайк.
У хед менеджменту дуже прозорі і чітко сформульовані цілі, в компанії супер активні круті HR, і класні бенефіти.
Атмосфера стартапу в найкращому можливому вигляді )
Пропрацював тут місяць, за місяць такі висновки. HR Процеси і взаємодія в кманді налаштовані просто на найвищому рівні, за 8 років такого не зустрічав. Код фронту дуже гарно спроектований, ніхто не підганяє, атмосфера в команді дуже дружня. Дуже комфортно все
Компанія справляє дуже позитивне враження — сильні, проактивні фахівці, з якими комфортно працювати. Процеси добре налагоджені, але команда не зупиняється й постійно шукає способи їх покращення. Компанія зростає і кількісно, і якісно, і це зростання позитивно відчувається у щоденній роботі.
Корпоративна культура на високому рівні. HR-процеси вибудувані настільки якісно, що це помітно впливає на настрій та мотивацію (певне, таких крутих процесів HR раніше й не бачив). Регулярні івенти, тімбілдінги, зустрічі, онлайн-активності з гостями, культура та цінності — усе продумано.
СЕО та менеджмент амбітні, відкриті, із чітким баченням напрямку. Загалом: комфортно, цікаво, драйвово.
Працюю в компанії вже 4 місяці на позиції рекрутера і хочу поділитися своїми враженнями.
Хоча OnlyMonster всього 2 роки, і деякі процеси ще на етапі налагодження, працювати тут значно цікавіше, ніж у великих системних компаніях, де все вже готово — задачі, шаблони листів і чіткі алгоритми дій. Навпаки, мене драйвить те, що я можу впливати на результат, привносити свої ідеї, брейнштормити, і моя думка дійсно має значення. Тут дають усі необхідні ресурси, щоб реалізовувати ініціативи.
Але найбільше я кайфую від команди (хоча, зізнаюсь, деяких співробітників я відбирала сама, тому тут не може бути інакше 😏). У нас крута атмосфера, неформальне спілкування і сильна командна енергія. Люди заряджені спільною метою — розвивати продукт. СЕО завжди відкритий до діалогу, готовий підтримати ініціативи та допомогти з їх реалізацією.
Бенефіти? Постійно додається щось нове. Наш соцпакет уже зараз значно кращий, ніж у багатьох великих компаніях, хоча нам лише 2 роки, на секундочку.
Цей відгук пишу не тому, що я рекрутер і хочу зробити гарне враження на кандидатів (але якщо ви читаєте його перед або після інтерв’ю — привіт! 😉), а тому що мені реально подобається працювати в OnlyMonster. І це відчуття безцінне ❤️
Працюю в компанії вже 6ий місяць і можу тільки похвалити і сказати, як круто вона розвивається та росте!
Керівництво завжди піклується про своїх працівників і щиро дарує не тільки подарунки та квіти , а і вихідні на свята. Наприклад, на новий рік компанія відпочивала 9 днів🫶🏽😊, що дає змогу відпочити, перезарядитись та провести час із сімʼєю❤️
Дружня атмосфера , вчасна виплата заробітної плати, компенсації спорту та на здоровʼя, work life balance ❤️
І що немаловажливе -всі в компанії зацікавлені в результаті , відповідають зі швидкістю світла 😁 за день можна вирішити та закрити багато питань💪🏼👏
Хочеться побажати успіхів та так тримати, а нашій команді великої зустрічі після перемоги 🥰
Працюю в компанії більше ніж 8 місяців. Маю більше 7 років досвіду і впевнено скажу, що тут найкраща атмосфера. Завжди йдуть на зустріч, прислухаються до думки кожного. Умови просто ідеальні — багато лікарняних, відпусток, також з радістю оплачують тобі будь-які курси, аби ти професійно зростав. А моє улюблене — виплата на здоров’я і спорт 🙂
Також окрема історія це HR. Вони щотижня роблять цікаві конкурсі і щомісяця тімбілдинг, що розряджає обстановку і робить команду потужною і дружньою))
Бажаю кожному працівнику мати таких колег, як в OnlyMonster!
Працюю в компанії вже третій місяць, і за цей час знову погрузився в атмосферу стартапу — у найкращому розумінні цього слова. Багато проактивних людей, усі зацікавлені в покращенні процесів, тому з моменту появи ідеї до її реалізації минає мінімум часу.
Комунікація дуже відкрита та неформальна, як у чатах, так і в командних зустрічах. СЕО заряджений на розвиток, має багато крутих ідей, а компанія активно зростає, щоб встигати втілювати все задумане.
Ще одна сильна сторона — технології. Використовуємо сучасні підходи до розробки, і що важливо, у кожного розробника є високий рівень свободи у прийнятті архітектурних рішень.
Ну і тімбілдинги — це окрема тема! Регулярно зустрічаємося онлайн і офлайн.
Якщо шукаєте місце, де можна розвиватися, впливати на продукт і працювати з класними людьми — доєднуйтесь до нас 🚀.
Я працюю в компанії на посаді контент-райтера трохи більше ніж п’ять місяців. Загальна атмосфера досить дружня. Безперечно, молодій компанії ще властивий дух стартапу, але докладаються всі зусилля, щоб перейти від контрольованого хаосу до ясності, послідовності та стратегії. Приємно здивувало нещодавнє впровадження бенефітів. Борд і HR максимально відкриті до пропозицій та діалогу. HR робить усе можливе, щоб ми працювали не лише продуктивно, але й із задоволенням :)
Що стосується робочого процесу, ідеї, пропозиції та власні ініціативи завжди вітаються, мікроменеджмент відсутній як явище. Загалом, компанія дуже динамічна та позитивна :)
Працюю в компанії вже понад 3 місяці на ролі QA. Можу говорити тільки позитивні речі, тому що ми завжди шукаємо як оптимізувати/поліпшити процеси, що куди імпліментувати/інтегрувати, щоб прискорити/полегшити процес роботи. Є можливість пропонувати свої ідеї для реалізації, це завжди вітається (і плюсик у карму самому собі). Я дуже радий, що знайшов своїх монстрі :D