20 травня 19:16
Хочу поділитися своїм досвідом взаємодії з Obrio під час рекрутингового процесу.
У мене він був трохи незвичний, оскільки я потрапила до компанії через Obrio Storm, тому сам шлях від першого знайомства до фінальних етапів відрізнявся від класичного рекрутингу. Але саме це зробило процес ще цікавішим.
Мені дуже сподобалась комунікація з командою. Всі відповіді були швидкими, зрозумілими та по суті. Після кожного етапу я досить оперативно отримувала фідбек, і для мене це було дуже цінно, бо під час рекрутингу важливо розуміти, що відбувається далі та на якому етапі ти знаходишся.
Окремо хочу відзначити відчуття прозорості та поваги до мене, як до кандидата. Не було відчуття затягнутого або незрозумілого процесу — навпаки, все проходило динамічно, структуровано і з дуже приємною комунікацією.
Загалом у мене залишились дуже позитивні враження. Мені сподобався і сам процес, і люди, з якими я спілкувалась. Дякую команді Obrio за такий досвід.