14 травня 16:14
Хочу поділитися своїми враженнями від проходження Creative Marketing Specialist: Try it on від OBRIO.
Для мене, як для людини, яка змінює напрямок і переходить у маркетинг, цей курс став справді цінним досвідом. Найбільше сподобалося те, що навчання було дуже структурованим, практичним і без «води». Інформація подається зрозуміло, а теми — актуальні та дійсно пов’язані з реальною роботою у creative marketing.
Особливо цінним для мене був акцент не лише на створенні креативів, а й на аналізі результатів, тестуванні гіпотез та розумінні того, як креатив впливає на бізнес-метрики.
Також хочу відзначити спікерів і команду курсу — було відчутно, що матеріал створений людьми з реальним практичним досвідом. Окремий плюс — практичні завдання та фідбек, завдяки яким навчання було не лише теоретичним, а й максимально наближеним до реальних задач.
І найприємніше)) після проходження курсу я отримала офер. Для мене це стало підтвердженням того, що курс дійсно дає сильну базу та допомагає зробити реальний старт у сфері.
Дякую команді OBRIO за цей досвід 🤍