13 травня 15:25
Хотів би залишити короткий фідбек щодо нещодавньої співбесіди на позицію Back-End Engineer.
Перш за все хочу подякувати за дуже якісну комунікацію. Мені сподобалась швидкість відповіді, сам процес і те, що фідбек був наданий дуже швидко та структуровано. Це справді залишило дуже позитивне враження про компанію та процес найму.
Окремо хочу подякувати за сам фідбек. Оскільки я вже декілька років не проходив співбесіди, під час розмови трохи розгубився і не зміг повністю та правильно розкрити свій досвід, підхід до роботи й те, як я можу бути корисним команді. Уже після співбесіди, читаючи фідбек, я зрозумів, що частина мінусів якраз стосувалася речей, з якими я працював і маю практичний досвід, але не зміг достатньо чітко це показати під час розмови.
Цей фідбек дав мені хороший поштовх для подальших інтерв’ю, бо допоміг краще зрозуміти, як правильно презентувати свій досвід і на що звертати більше уваги.
Єдине невелике побажання щодо процесу: можливо, для таких розмов варто планувати не 30, а 45 хвилин. Під час співбесіди відчувалось, що ми трохи обмежені в часі й потрібно поспішати, щоб усе встигнути. Думаю, це також частково вплинуло на мене — через таку динаміку я трохи розгубився і не зміг повністю розкрити свій досвід та деякі речі, з якими насправді працював доволі багато.
Ще раз дякую за ваш час, відкритість і якісний фідбек. Комунікація з вашого боку була на дуже високому рівні, тому я буду радий повернутися до спілкування в майбутньому, якщо позиція знову буде актуальною і ви будете відкриті до повторного контакту.