26 квітня 18:23
Хочу поділитися своїми враженнями від процесу найму та першого періоду роботи в OBRIO.
Проходив відбір на позицію AI Engineer, і ще з першого етапу було дуже приємне враження від комунікації. Окремо хочу подякувати рекрутерці Діані — з нею було справді комфортно спілкуватися протягом усього процесу. Дуже сподобалось, що фідбек приходив швидко і прозоро. Навіть коли озвучували певні терміни по відповіді, на практиці все відбувалось у кілька разів швидше. Після фінальної співбесіди мені казали очікувати відповідь наступного дня, а в результаті я отримав її в той самий день разом з офером — це було дуже приємно.
Зараз працюю в компанії трохи більше місяця, і можу сказати, що для мене реальність навіть перевищила очікування. Про OBRIO я бачив багато позитивних відгуків і загалом сильну комунікацію компанії назовні, але завжди є ризик, що всередині все буде не зовсім так. Тут у мене вийшло навпаки — після старту стало зрозуміло, що все не просто відповідає очікуванням, а місцями навіть краще.
Найбільше відчувається довіра, самостійність і майже повна відсутність бюрократії. Якщо потрібно щось зробити, отримати доступи, розібратись із контекстом або швидко зрушити задачу з місця — це справді відбувається швидко. Немає відчуття, що треба тижнями чекати погоджень або проходити зайві кола комунікації.
Ще дуже подобається енергія в командах. Видно, що люди заряджені, хочуть розвивати продукти, покращувати процеси й пробувати нові підходи. І це не виглядає як щось локальне в одній команді — радше як загальний вайб компанії.
Загалом поки що враження дуже позитивні. Для мене OBRIO зараз виглядає як місце, де тобі довіряють, дають простір для розвитку і де справді хочеться вкладатись у результат❤️