23 січня 12:43
Проходила процес найму в OBRIO і це було класно. Дякую Наталії за професійну і швидку комунікацію, рекрутингове інтерв’ю було приємним і щирим. Одним з етапів було тестове завдання, яке дає уявлення про майбутню роботу. На мій погляд, з ним можна впоратись відносно швидко, хоча я би скоротила кількість частин в завданні 😅
Технічне інтерв’ю і знайомство з командою лишило гарні враження. Дизайн лід Катерина дуже комфорта в спілкуванні. Були цікаві питання і челенджі — отримала задоволення від розмови про дизайн, різні застосунки, підходи 😌
Тут писали, що команда готова швидко приймати рішення — і це справді так. За декілька годин після тех інтерв’ю мене вже запросили на бар рейзинг. Тому навіть багатоетапний процес відбору можна пройти швидко.
І хоча я вирішила рухатись з іншою компанією, думаю, що людині, яка прийде на роль дизайнера, дуже пощастить працювати в цій команді. Чула виключно гарні відгуки працівників + професійний процес рекрутингу — це вже про щось говорить.
Рекомендуватиму колегам подаватись в OBRIO ☺️