OBRIO

Київ, Львів, Варшава (Польща)

20 січня 10:47

Artem Antonevych, Technical Project Manager (open to Product Manager / Product Owner roles)

Моє знайомство з компанією почалося з приємного шоку: ми «заспідранили» 3 етапи найму всього за 2 дні. Технічне інтерв’ю, за кілька годин фідбек, наступного дня баррейзинг, а ввечері — оффер. Спочатку думав, що це просто везіння, але згодом дізнався, що це системний підхід: тут цінують час і вміють швидко приймати рішення

Зараз я працюю Product Owner у технічній вертикалі вже 6 місяців. Найбільше драйвить те, що це не про мікроменеджмент, а про повну автономію. Я працюю з топовими спеціалістами, сам керую беклогом і вирішую, що ми робимо, фокусуючись на делівері та якості продукту

Окремий плюс — це екосистема Genesis: завжди є доступ до експертизи колег з інших бізнесів. За цей час я вже встиг взяти участь у квартальному плануванні (Quantum planning), і, судячи з фідбеку команди, досить успішно. Тут ти реально вчишся мислити глобально

Порада майбутнім колегам:
OBRIO — це місце для амбітних людей, для яких виклики є паливом. Але будьте готові до високого темпу. Свобода і довіра, яку тут дають — це великий ресурс, але ним треба вміти розпоряджатися. Тут важливо вміти пріоритезувати свої цілі та поважати час (свій і чужий)