9 грудня 2025 16:36
OBRIO — рекрутинг, що вражає та одразу мотивує)
Спілкувався з рекрутеркою Діаною щодо ролі Android Developer. Це був один із найбільш позитивних досвідів спілкування з HR. Все чітко та по суті: про компанію, про проєкт, про мій досвід. Постійна комунікація у чаті, не потрібно було гадати
Другим етапом був лайвкодинг. Доволі стресовий етап, міг би бути, якби не спеціаліст, що проводив його. Все пройшло швидко, спілкування було легким, не було відчуття, що тебе хочуть «задавити» досвідом чи якимось своїми сильними сторонами.
На третьому етапі спілкувались глибше про досвід та досягнення. Цікаві уточнювальні питання, можна сказати, дають змогу глянути на свій досвід під іншим кутом.
Четвертий, завершальний етап — спілкування з СТО. І це, за відчуттями, було як просто спілкування з давнім знайомим. Метч по енергетиці та цінностям з перших хвилин.
Підсумовуючи всі етапи співбесіди, можу сказати, що процес рекрутингу вибудуваний чудово. Спілкуватись з усіма людьми, залученими в найм на цю позицію, було приємно та легко, а кожна розмова була комфортною.
Саме тому радий, що став частиною OBRIO!)