21 листопада 2025 17:32
Кілька тижнів тому я закрив свій випробувальний період в OBRIO як UX Writer і хотів би трохи поділитися враженнями.
Уперше працюю у сфері спірічуальності і неймовірно радий, що потрапив у таку круту команду.
Тут тебе справді чують і допомагають — як на професійному, так і чисто на людському рівні.
Хочу відзначити для себе кілька основних поінтів за ці три місяці:
-Зрозумілий та поступовий онбордінг — дають час познайомитися з продуктом, командою та процесами без перенавантаження.
-Цікаві та амбітні задачі — немає відчуття рутини, а навпаки, що тут можна розкрити свою креативність, використати професійні навички і навчитися нового у інших крутих професіоналів.
-Професійний зріст і розвиток — компанія активно підтримує вертикальний і горизонтальний розвиток через курси, нетворкінг, бук-клаби.
-Просто круті люди — повторююсь, але працювати у такій дружній атмосфері неймовірно приємно. Для мене сінки ще ніколи не були такою приємною частиною робочого процесу)
Підсумовуючи, можу сказати, що дуже щасливий бути частиною OBRIO і щиро рекомендую компанію тим, хто хоче не просто працювати, а отримувати справжнє задоволення від своєї роботи.