5 листопада 14:00
Працюю в OBRIO уже п’ятий місяць як Back-End Engineer у MarTech команді, і можу чесно сказати: мені тут справді подобається. Багато технічних викликів, що дуже драйвлять меня. Особливо кайфую від того, що маю реальний вплив: на продукт, на мільйони людей — мої рішення і пропозиції справді враховуються. У команді навколо лише експерти своєї справи — люди, з якими хочеться працювати й у яких є чому вчитися.
Як технічному спеціалісту мені дуже цінно, що тут все про мікросервіси, хайлоад, комплексна архітектура, обзервабіліті. Це реально крутий досвід і класна можливість рости технічно. Окремо хочу відзначити атмосферу МарТех команди — в нас смішні анекдоти на початку кожного дейліка) В бекенд команді — наш хед Максим і лід Олександра — просто фантастичні. Поміж того, що вони дуже технічно підковані, вони й сильно бустять тебе й розкривають твої скіли на повну. Це ті люди, які задають приклад, з якими дуже класно співпрацювати.
Ще не мало важливий момент — бенефіти і активності. Вони тут потужні, і це відчувається як турбота компанії про тебе. Тобто ти не просто гвинтик, тебе цінують і як спеціаліста і як людину.
Тому можу сказати просто — тут класно!