OBRIO

Київ, Львів, Варшава (Польща)

11 квітня 2025 22:45

Yuliia Khakimova, Internal communications copywriter в Trinetix

Раджу дуже сильно подумати перед тим, як йти на «2-тижневий оплачуваний тестовий період», якщо до вас прийдуть з такою пропозицією.

Пробувалася на позицію brand-копірайтера (травень-червень 24р).

По-перше, доволі неадекватне навантаження, як для людини, що працює в команді перші 2 тижня. З фінального фідбеку склалося враження, що з першого дня вже мала робити всю роботу ідеально і без права навіть на маленькі правки у тексті (не будемо зупинятися на тому, що правки — цілком адекватне явище, тим паче якщо ти новенький).

Конкретних і конструктивних причин, чому мені не зробили офер, я не почула. Сказали про відсутність релевантного досвіду (це і так зрозуміло було з самого початку, коли рекрутер читав моє резюме, але на тестове таки взяли) і наявність правок (обʼєктивно, 90% тексту після перевірки правок не мала).

Ну і наостанок, фраза «ми тут всі летимо» натякала на те, що на проєкті треба краще, швидше і ініціативніше — звісно, з першого дня роботи))

Тож, якщо ви, як і я, не дуже вайбуєте з цінністю good is not enough і вас не приваблює перспектива вигоріти за пару місяців з неадекватним навантаженням — то не раджу навіть витрачати ваш час на тестове

Юлю, дякуємо за твій відкритий фідбек!

Нам шкода, що досвід співпраці залишив у тебе саме таке враження. Це стало для нас доволі неочікувано, адже майже рік тому ми вже мали можливість обмінятись фідбеком щодо формату взаємодії та результатів.
Ми завжди прагнемо до чесної та прозорої комунікації, тож два тижні оплачуваного тестового періоду були важливими для обох сторін — щоб зрозуміти, чи комфортно працювати разом, і наскільки ми збігаємось за підходами.
Темп у нас справді динамічний — це не завжди просто, і ми це визнаємо. Саме тому, окрім навичок, для нас також важливо, наскільки людина відчуває себе на своєму місці в нашому середовищі, чи нам комфортно разом у темпі, процесах і цінностях.
Ми вдячні за твої думки та фідбек — вони допомагають нам краще формулювати очікування та покращувати комунікацію й наш candidate experience в цілому.
Щиро бажаємо знайти команду, в якій буде повна відповідність очікуванням і внутрішній комфорт! Будемо раді обговорити у разі потреби додаткові думки чи коментарі.