OBRIO

Київ, Львів, Варшава (Польща)

2 вересня 2024 12:31

Olena Fedets, Creative Marketing Specialist в OBRIO

В липні-серпні 2024 року я мала чудову можливість приєднатися до теоретичної частини, а згодом і до стажування в рамках Creative Factory від OBRIO.
Мені дуже близькі цінності OBRIO, а також ніша, в якій працює компанія, тому коли я дізналась про інтенсив, одразу вирішила скористатись цією можливістю і зареєструватися.
Було декілька етапів відбору, але все проходило легко, невимушено, в дружній атмосфері.
Це був надзвичайно насичений і захоплюючий період. Команда постаралась підготувати для нас цікаві та інтерактивні лекції. За 4 дні ми отримали величезну кількість інформації, а також мали змогу відчути себе в ролі Creative Marketing Specialist.
Лекції проходили ввечері і я легко поєднувала це з основною роботою. Ще одним важливим моментом для мене була організація періоду стажування, і моя менторка Іра Кречковська дуже класно все спланувала, щоб я могла виконувати завдання в зручний для себе час. Разом ми розбирали різноманітні креативи, обговорювали важливі нюанси під час написання ТЗ, а також переглядали перші результати моєї роботи.

Після завершення стажування мені запропонували приєднатись до креативної команди OBRIO. З нетерпінням очікую на початок нового етапу в своєму житті 💫☄️🪐

Це ще один доказ того, що потрібно не лише переглядати на вакансії, а й не боятись робити кроки до свого омріяного оферу.

Підтримали:  Anastasiia Volovnenko, Solomiia Dmytruk

Олено, привіт! Дякуємо тобі за довіру й такий вичерпний фідбек про взаємодію з OBRIO. Бажаємо успішної реалізації з нами:)