20 лютого 2024 16:05
Працюю в OBRIO на позиції QA Engineer уже 4 місяці, дуже рада, що доєдналася до команди. Серед переваг роботи хотілося б відмітити такі:
— Різноманітні задачі, що дозволяють поступово увійти в курс справи й ознайомитися з різними частинами продукту
— Класна команда: комфортно спілкуватися щодо робочих питань (і не тільки), завжди можна звернутися по допомогу, поділитися своєю ідеєю, надати фідбек та отримати його
— Добре налагоджені процеси, і, що радує, постійно ведеться робота над їх покращенням, впроваджуються нові підходи
— Особлива фішка Genesis — численні можливості для знайомства та обміну досвідом, як-от освітні спільноти, random coffee, нетворкінг між різними проєктами
Робота тут відповідає очікуванням, а часом і перевершує їх, тож однозначно рекомендую OBRIO як роботодавця❤️
Сашо, радіємо, що ти з нами і дякуємо за теплі слова ! Круто спостерігати за твоїми успіхами 🙌