11 грудня 2023 16:04
Я працював в Обріо бекенд розробником десь біля року, і від себе можу сказати, що це дуже крута, передова компанія.
Команді реально дуже круто вдається конкурувати і навіть перевершувати світові продукти.
Є компанії що наслідують тренди, Обріо їх створює. Це саме та іскра українського айті що експерементує, знаходить власні шляхи і завдяки творчому підходу і експертизі, перемагає.
За час роботи в мене склалося враження, що це саме двіж, в якому люди збираються для того щоб підкорити світ, для того щоб переплюнути шось велике, далеке.
«Нас влаштовує друге місце», це точно не про комманду цього продукту.
Саме це — амбітність, приваблює все більше і більше нових багатообіцяючих спеціалістів в цю компанію. Я з впевненістю можу сказати що люди — найцінніший ресурс у Обріо, і компанія це знає і розвиває його. Це місце куди тягнуться всі найприкольніші, найамбітніші спеціалісти, яким дійсно є чим там зайнятись.
Сміливо можу сказати що це одна з найкращих компаній в Україні по відношенню, і всім всім всім іншим умовам. Вступаючи на борт, будьте готові до того що ви потрапите в супер конкурентне середовище, де вас будуть оточувати топові спеціалісти, що будуть підтримувати і допомогати вам в усьому, але просто не буду. Випробування призводять до звершень, питання тіки одне, чи готові ви попрацювати над собою?
Дякую, Саша! Мені теж було приємно бачитись з тобою на епізодах!)) Буде круто зустрітись вживу. Обов’язково слідкуватиму, знаю, читаю, стіки друзів знайшов в компанії, думаю що це на довго, так шо контакт у нас вже тісний, нікуди не дінемось! Бажаю успіхів вам всім, вболіваю, обіймаю :)