OBRIO

Київ, Львів, Варшава (Польща)

1 жовтня 2023 19:38

Denys Ponomarenko, Senior Consultant (M&A Transaction Services) в KPMG в Україні

Мав чудову нагоду пройти відбір та потрапити на OBRIO Career Storm цього року. Сам з айті (дуже номінально) познайомився незадовго до самого заходу, відчув що це буде чудова нагода дізнатися про продуктове айті більше, та за можливості понетворкатися.

Хочу зазначити професіоналізм Соломії, вважаю що вона має як феноменальні організаторські навички так і прекрасно вміє знаходити підхід до кожного студента, що в свою чергу мало позитивний вплив на залученість людей та загалом на якість самої події.

Серед спікерів особисто для себе хотів відмітити лекції Максима Лукомінського (CMO), Сашу Личака (СPO) та Сашу Федорова (CEO) — саме вони найбільше всього запам’яталися, це дуже харизматичні професіонали, які ділилися практичними інсайтами, розбавляли технічні моменти жартами різного калібру та загалом справили враження людей, що палають своїми ідеями та не планують зупинятися на досягнутому.

Самі студенти також були максимально залученими і намагалися витягнути максимум з кожної лекції. Особиста порада стежити на Компанією та їх ініціативами, це шикарний досвід.

Обов’язково спробую долучитися до наступного такого заходу, оскільки певні acts of God не дозволили мені зануритися в начання до кінця, через що випусником OBRIO Career Storm мене поки вважати не можна.

Підтримали:  Solomiia Dmytruk, Khrystyna Savchuk

Денисе, дякуємо за теплий та розгорнутий відгук! Круто, що змогли бути помічними тобі й радіємо, що стежиш за нашими активностями. Ще обов’язково почуємось 🤝!

Підтримали: Denys Ponomarenko