OBRIO

Київ, Львів, Варшава (Польща)

29 вересня 2021 0:14

Ярослав Характерник, Golang Developer в DocHQ

Перед тим як працювати в цій компанії прочитайте відгуки клієнтів на FB про Nebula, дуже багато відгуків про шахрайство.

Пов’язані компанії:

7 коментарів

Ось свіжіші відгуки про шахрайство з Nebula на https://support.google.com/googleplay/.

Нічого такого не знаю, кожен сам для себе вирішує перепрацьовувати чи ні, ніхто змусити не може. Звісно у всіх буває запара на проекті коли треба їбошити, але і моменти коли навантаження не велике також присутні, так шо в цілому я вважаю все збалансовано. Я працював в компанії і хочу сказати що в цьому плані все ок, ніхто не підгоняє, діалог максимально конструктивний, треба швидше ріжем функціональність, можем зачекати, домовляємося попередньо. І ніяких перепрацюваннь.

Підтримали: Julia Marchuk, Yehor Shustyk

А можно більше інформації ? Бо щось я не зрозумів, бо за посиланням дуже мало інформації

Звісно «Из компании стало уходить в два-три раза меньше людей». Как Genesis перестроил процесс найма:

Наши специалисты много работают — в среднем это 10-11 часов. Они это делают не потому, что их кто-то заставляет.
Підтримали: Oleksandr Burdenko, Yehor Shustyk

Супер — дякую, почитаю

Ось свіжіші згадки про Genesis вже з іншими формулюваннями: «багато працювати» та «багато працює».