Працюю в цій компанії трішки більше чим 1,5 роки. Скажу одразу, мене абсолютно ніхто не просив писати відгук, це повністю моя ініціатива. В мене вже немалий багаж робіт за плечима, а точніше 9 офіційних роботодавців і біля десятка підробіток в більш юному віці. І Oak-Tree Technologies — це найкраще місце, де мені доводилось працювати. Тут не дають плюшок і безкоштовної кави, тут нема PS і тенісного столу, тут нема брендованих чашок, записничків, рюкзаків (хоча якось футболки і реглани були :)) Але тут панує взаємоповага, довіра і відчуття того,що кожен в команді важлива складова. Тут керівництво вміє прислухатись і чути. Тут команда, яка допоможе один одному чим зможе. Тут не знають що таке мікроменеджмент чи бюрократія. Це місце де ти можеш сидіти на одному місці і тобі ніхто нічого не скаже, або можеш розвиватись і це помітять і оцінять. В нас нема і ніколи не було офісу, в нас нема таймтрекерів, в нас нема KPI і інших методів «мотивації», тут просто зібрались люди, які розуміють за що вони працюють. Мені чесно приємно бути частиною цієї чудової команди, саме команди, а не компанії, бо тут головне саме люди, а не назви чи ділові принципи. Якщо вам пощастить отримати офер від цієї компанії, бажаю вам перевірити всі мої слова на практиці) Всім peace (окрім русні)!
Працюю в Oak-Tree Technologies більше 2 років. За цей час отримав колосальний досвід і без сумніву рекомендую компанію тим, хто шукає місце для розвитку, реалізації ідей та можливість працювати з націленими на результат професіоналами.
Чудова компанія, дружній колектив, який складається з доброзичливих людей як в Україні, так в і США. Цікаві проекти у різних сферах, таких як: електронна комерція, охорона здоров’я, освіта, фінанси. Окрім того компанія працює над крутим власним продуктом у сфері охорони здоров’я та досліджень. Більшість пректів — розробка «з нуля», де є можливість самостійно приймати рішення при проектуванні системи, виборі сервісів і технологій. Є в кого отримати пораду і повчитись. Також компанія приділяє багато уваги розвитку спеціалістів, є час на те щоб вивчити щось нове, можливість навчання за рахунок компанії — курси і.т.п. З оплатою все добре, затримок немає, регулярний перегляд, нагадувати не потрібно. В цілому маю лише позитивні враження від роботи в «Oak-Tree Technologies», рекомендую.