22 жовтня 21:33
Працюю вже третій місяць в nove8 і можу сказати, що це однозначно найкраще місце, де мені доводилось працювати!
Наш «метч» стався ще після першого контакту з HR. Вже тоді було зрозуміло, що тут класна атмосфера та підхід до людей. Рекрутинг пройшов дуже швидко: буквально за тиждень після першої співбесіди я отримав офер.
Під час випробувального терміну я постійно відчуваю підтримку і від свого керівника, і від усієї команди. Всі допомагають адаптуватися та вникнути в процеси. Регулярні сінки з HR показують, що тебе справді слухають і готові допомагати.
Колектив у nove8 — це окремий величезний плюс. Всі наче на одній хвилі, завжди легке спілкування та відкритість, розумієш, що в складній ситуації тебе підтримають і допоможуть. А ввечері після роботи можна навіть «зарубитись» із СТО в GeoGuessr. :)
Рівень компенсації тут на високому рівні, є багато приємних бенефітів. Компанія реально дбає про work-life balance, підтримує ініціативи співробітників. Два рази на рік організовуються оффсайт зустрічі для всієї команди — чудова можливість перезавантажитись і познайомитись ближче. Додатково маємо сучасні технології та інструменти, класну техніку (лише Mac), компенсацію облаштування домашнього офісу, все що потрібно для комфортної роботи.
Продукти компанії цікаві, з ними справді приємно працювати — бачиш результат своєї роботи і розумієш, що вона приносить користь.
Жодного разу не пошкодував, що прийняв офер від nove8 ❤️