20 липня 2022 15:41
Я працюю в компанії вже понад 2 роки у HR-відділі. Почала працювати, коли в Україні був локдаун і весь центральний офіс працював віддалено. Надзвичайно сподобалося те, що компанія забезпечила мене для віддаленої роботи усім необхідним від техніки до меблів і я змогла організувати собі зручний робочий простір вдома. Моя адаптація пройшла чудово, я мала дуже крутого наставника і класну підтримку від hr-команди. За два роки компанія не змушувала мене повертатися до роботи у офіс і взагалі дуже лояльно ставиться до гібридного або дистанційного формату роботи. Я маю усі необхідні інструменти для виконання своїх обов’язків, гідну оплату праці та можливість вдосконалювати свої навички за рахунок як внутрішніх, так і зовнішніх програм навчання. Взагалі керівництво компанії зацікавлене у тому, щоб в компанії працювали найкращі фахівці і багато коштів вкладає у розвиток спеціалістів. HR постійно працюють над розширенням соцпакета для працівників, бенефітів і різних бонусів. Тут ти дійсно відчуваєш, що роботодавець про тебе дбає. Окрім цього, NovaPay є лідером серед українських фінтех компаній, послугами якого користуються майже усі українці. Надзвичайно приємно бути частиною такого масштабного проєкту.