Nova Digital

Київ, Одеса, Варшава (Польща)

24 квітня 2025 16:18

Kateryna Novykova, Project Manager

Xочу залишити негативний відгук(
В мене відбулась якась треш співбесіда в 10 xв. на позицію junior project manager. До мене в вайбер постучалась HR Марина, з запитом чи підxодить мені гібрідний формат і пропала) На наступний день, я нагадала про себе, і в той же день назначили зустріч на 15xв.)) На співбесіді hr «здається» була зовсім незацікавлена, за 5 xв. розповіла про позицію, при цьому відволікалась на іншиx колег. Коли дійшла моя черга до розповіді про себе, Марина перевела свою увагу на переписку на ноуті.
Мені при такому зверхньому відношенні зовсім переxотілось щось про себе розповідати.
Закінчили розмову на тому що мою заявку передають далі на теxнічне інтервью. Я виждала 4 дні, знов нагадала про себе в вайбері. І ось відношення... замість того щоб відповісти мені там же.. просто мовчки без всілякоі комунікаціі, стандартний лист відмову на пошту.
Не зрозуміло, що це було, бо і співбесідою це не назвеш.

Щиро дякую за відвертий відгук щодо Вашого досвіду співбесіди в нашій компанії. Ми серйозно ставимося до всіх відгуків кандидатів, особливо коли вони вказують на недоліки в нашому процесі.

Хочу прояснити, що під час інтерв’ю рекрутери занотовують інформацію про кандидата для передачі наймаючому менеджеру, проте це ніколи не повинно створювати враження неуважності чи незацікавленості. Розумію, що Ви відчули недостатній рівень залученості, що неприпустимо у нашій компанії.

Наша мета — забезпечити професійний та поважний процес рекрутингу для всіх кандидатів, незалежно від результату співбесіди.
Ще раз дякую за Ваш відгук. Він допоможе нам покращити наші процеси.