Nova Digital

Київ, Варшава (Польща)

7 листопада 2024 0:16

Daria Pletnova, Product Designer в AMO

На жаль, компанія Nova Digital не зацікавлена в хайрінгу спеціалістів. Готуйтесь, що вас будуть ігнорувати і на DOU, і в лінкедіні.
За останні два тижні я два рази відгукнулась на вакансію UX/UI/Product Designer на DOU, при тому, що компанія цю вакансію оновлювала, та я неодноразово бачила пост про пошук дизайнера в лінкедін, тож припускаю, що кандидата ще не знайшли. Компанія навіть автореплай не надіслала.
Я дуже хотіла поспілкуватися стосовно даної позиції, бо опис вакансії повністю відповідав моїм скілам та досвіду роботи, тож я почала шукати рекрутерів в лінкедіні, з ким я можу поспілкуватися стосовно вакансії. Мені надали контакти рекрутера Vika Voitovych, яка відповідає за хайрінг процес саме цієї позиції. Я написала їй в особисті повідомлення, і на жаль, минув вже тиждень, а відповіді я так і не отримала (хоча постійно бачу, що вона онлайн).
Для мене це трохи дивно, бо виходить що вакансія є, вона активна, ніякого зворотнього звʼязку немає, так ще й треба виловлювати та шукати рекрутерів, які так само тебе ігнорують. Прошу керівника відділу рекрутингу звернути увагу на цю проблему та налагодити процеси надання зворотнього звʼязку кандидатам.

P.S. до речі, з компанією NovaPay ситуація така сама.

Daria, дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже шкода, що ваша взаємодія з нами була неприємною та залишила негативне враження. Ваш коментар важливий для нас, і ми хочемо запевнити, що серйозно ставимося до відгуків від кандидатів.

Ми працюємо над покращенням процесів найму, щоб забезпечити всім кандидатам своєчасний зворотний зв’язок. Затримки у відповіді, які ви відчули, дійсно не відповідають нашим стандартам комунікації, і ми щиро перепрошуємо за незручності, які це спричинило.
Ситуація буде проаналізована, щоб уникнути подібного в майбутньому.

Дякуємо за вашу увагу і за те, що надали нам шанс стати кращими.