Nova Digital

Київ, Варшава (Польща)

30 квітня 2024 9:20

Dmytro Subbotin, Frontend Data Engineer в TUI Musement

Хочу поділитися досвідом проходження співбесіди.

2 тижні тому подавався на вакансію Senior Vue developer, пройшов вступне та технічне інтерв’ю. Під час технічного інтерв’ю отримав питання щодо практичного досвіду з Vue 3, Pinia та Typescript, усіх ці технологій не було в переліку вакансії, коли я подавав рецюме (ось кешована версія https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Ahttps%3A%2F%2Fjobs.dou.ua%2Fcompanies%2Fnova-digital%2Fvacancies%2F257413%2F&oq=cach&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggAEEUYOzIGCAAQRRg7MgYIARBFGDkyDQgCEAAYgwEYsQMYgAQyBwgDEAAYgAQyBwgEEAAYgAQyBwgFEAAYgAQyBwgGEAAYgAQyBggHEEUYPNIBCDExODZqMGo0qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8). Я відповів, що маю невеликий практичний досвід з Vue 3 та Pinia, але дуже добре знаю їх документацію, і на рахунок TypeScript відповів, що маю теоретичні знання, але дуже хочу попрацювати з ним на практиці.

Через деякий час отримав відмову, навіть попри моє бажання піти на випробувальний період з меншою компенсацією і незважаючи на мій 13 річний досвід у фронтенді та розробці UI/UX (6+ років з нього це B2B сфера). І тепер та сама вакансія має вже зовсім інші вимоги в описі, я ще не бачив такого, щоб вакансію підправляли вже після проходження етапів з кандидатом.

Дмитро, дякуємо за Ваш зворотній зв’язок. Проте вимоги вакансії можуть змінюватись протягом процесу пошуку, в залежності від запиту бізнесу. Ваша кандидатура дійсно зацікавила нас, але за результатами технічної співбесіди не готові запропонувати посаду. Будемо раді повернутись до вашої кандидатури в майбутньому, у разі появи відповідних пропозицій, якщо ви не заперечуєте.

Підтримали: Dmytro Subbotin

добре :)