10 травня 2024 0:23
Доброго дня,
Хочу звернутися до керівництва компанії. Вже пройшов рік з того моменту коли я залишила компанію, частково майже всю повернули мені заборгованість , але ще залишилась частина боргу. Я вже більше місяця намагаюсь зв’язатися із керівництвом та все марно. Світлана змінила номер телефону і на імейл не відповідає. Джеймс мене заблокував і сказав що зі мною зв’яжуться. Так коли зі мною зв’яжуся? Тільки виходить на зв’язок Татьяна, яка сама лише робітник компанії. Світлана вийдіть зі мною будь ласка на звязок. Дякую за розуміння!!!
Дякуємо за ваш відгук, Олено.
Ми стикаємося зі всіма видами думок та досвідів, і ваш зворотній зв’язок важливий для нас. Щодо вашого звільнення, ми повинні зауважити, що прийняття рішень про звільнення не є легкою задачею. У вашому випадку, ми змушені були погодитися і прийняти цей крок через невідповідність вашої роботи очікуванням та обов’язкам, передбаченим вашою позицією.
Бажаємо вам успіхів у майбутньому.