Працюю в компанії вже не перший рік, тому маю що сказати. Компанія зростає, вона збільшується як кількістю працівників, так і клієнтів, а також спільних активностей. Попереду ще дуже багато цікавого, я впевнений. Працювати дуже комфортно, оскільки компанія пропонує ремоут формат. Проте зустрічі з командою та керівництвом відбуваються на постійній основі. Працюй добре, хоч на морі, хоч у горах. Задачі цікаві, проекти різні, мені не буває одноманітно. Тому не можу не порекомендувати Newstaff як надійного роботодавця.
Працюючи в NEWSTAFF, я отримую не лише професійний розвиток, а й справжнє задоволення від роботи. Команда, атмосфера та цікаві міжнародні проєкти мотивують щодня вдосконалюватися. Дякую NEWSTAFF за довіру та можливість будувати свою кар’єру разом із вами!
Робота у NEWSTAFF — це чудова можливість для спеціалістів у сфері проєктування та BIM співпрацювати із замовниками на міжнародному рівні. Цікаві завдання, дружня атмосфера та команда досвідчених і доброзичливих колег сприяють якісному зростанню професійних навичок.
Дякую NEWSTAFF за можливість якісно реалізовувати свою кар’єру!