24 квітня 2024 17:47

Olga Pehytiak

Практика в Newsoft
Я — студентка 4 курсу, тож для завершення навчання мені потрібно було пройти 2-тижневу практику в якійсь компанії та отримати реальний досвід роботи за своєю спеціальністю.
Написавши HR-менеджерці Newsoft, я не була впевненою навіть на 60%, що мою пропозицію приймуть, але, коли це все ж сталося, я була максимально щасливою! За період проходження практики я мала щоденні зустрічі з HR компанії, на яких мені розповідали про тонкощі професії та давали завдання на день.
Метою мого перебування було також дослідження корпоративної культури Newsoft. 2 тижні я спостерігала за внутрішніми процесами й помітила, що головні акценти компанії розставлені на працівниках та якості. Політика Newsoft є прозорою, цінності чіткими, а атмосфера дуже комфортною та теплою.
Таланти Newsoft — це не просто колеги, а група людей, які мають однакові цінності й, окрім роботи, розділяють дуже багато моментів: святкують дні народження, займаються йогою, вивчають англійську, снідають/обідають, грають у теніс чи настільний футбол, проводять турніри тощо.
Вчора завершилась моя практика в Newsoft, і я навіть не очікувала, що так звикну до свого робочого місця, атмосфери й працівників компанії. Дуже вдячна за те, що дозволили мені отримати крутий досвід і зазирнути всередину процесів такої гідної компанії.
Успіхів!