Netrocket

Київ, Запоріжжя

18 жовтня 2024 12:28

Дмитро Тимошенко, SEO-specialist в Netrocket

Я не вмію дуже гарно писати, тому напишу як я бачу роботу в компанії.
В Netrocket працюю вже більше ніж 3 роки і за цей час вони двічі навчали мене з нуля. Спочатку коли я прийшов в PPC відділ, а потім перейшов в SEO. Обидва рази в мене був ментор котрий допомагав мені розібратися з нуля, можна було звернутися в будь-який час зі своїм проєктом та попросити поради або допомоги. Для мене, як для людини, що ніколи раніше не працювала в цій сфері це було дуже цінно.
Мені дуже подобається спілкування с моїми колегами. Ми постійно обговорюємо новини та нові тенденції в SEO, ділимось власним досвідом та якимись фішками. Приємно ще те, що можна спілкуватися не лише на офіційні теми, а й мемасик скинути, щоб всі посміялись.
Звичайно, як і в кожної компанії існують свої моменти, які можуть не подобатись. Але давайте чесно, не існує ідеальних компаній, в кожної є свої плюси та мінуси, а в Netrocket я можу в будь-який момент сказати про свої проблеми, чи що мені не подобається і компанія максимально старається це вирішити.

В цілому, я ставлю компанії великий плюс, та скажу що працювати в Netrocket точно не буде помилкою.

Підтримали:  Krystyna Kutaladze