Netrocket

Київ, Запоріжжя

16 травня 2024 11:07

Olha Nikitchuk, Project Manager в Netrocket

Netrocket приємно вразили мене з першої співбесіди, і я хочу вірити, що інтервʼювери також відчули цей метч між нами 😄 Відразу відчула легкість спілкування з Христиною HR та Оленою Delivery manager, що для мене дуже важливо, адже не хочеться відчувати напругу від менеджмента. Вони відкрито та позитивно позиціонували себе на усіх етапах співбесід і не проводили психологічних тестів або філософських обговорень, всі питання були по суті.

Зараз пройшло 3 місяці з моменту мого доєднання до компанії, і за цей час я помітила багато позитивних речей.

По-перше, тут дуже дружня команда, колеги завжди готові допомогти та підтримати. Можете не хвилюватися, якщо під час періоду адаптації чогось не знатимете.

Також дуже приємно, що колеги та менеджмент ніколи не залишать тебе в біді, якщо сталася нелегка ситуація з клієнтом. Команда завжда готова допомогти розібратися в складних питаннях, керівництво стоїть за своїх працівників горою (звісно ж якщо було все зроблено вірно зі сторони працівника).

Ще одна важлива річ — це те, що тут цінують твій особистий час. Ніхто не турбує тебе після закінчення робочого дня або у відпустці, що дуже цінно для мене як співробітника, бо після роботи є особисте життя і всі це розуміють в компанії.

Компанія зараз активно працює над покращенням внутрішніх процесів, що дозволяє нам працювати більш ефективно та продуктивно. Тому очікуємо ще більше позитивних змін 🙂

Підтримали:  Krystyna Kutaladze