Netrocket

Київ, Запоріжжя

7 травня 2024 18:25

Ангеліна Кременчук, SMM-менеджер з 2018 року

Ділюсь досвідом роботи у Netrocket. Я пропрацювала тут 5,5 років (2018-2024 рр.). Якщо говорити в цілому, то компанія, як роботодавець досить гарна. Приємний колектив, немає мікроменеджменту, ніколи не було затримок по заробітній платі, є бонуси. Оплачують усі необхідні сервіси для роботи.

До повномасштабного вторгнення працювали в офісі в Запоріжжі. Було багато різноманітних активностей, корпоративів, святкувань, поїздок на профільні конференції в інші міста.

Після початку повномасштабного вторгнення компанія повністю перейшла на віддалену роботу та наймає українців з різних міст та країн. Тому таких масштабних активностей немає, але періодично бувають корпоративи.

Під час кризової ситуації компанія зберегла повністю, як і колектив, так і оплату праці (виплати, до речі, у $).

Netrocket працює на міжнародному рівні, входить до ТОП-30 SEO компаній світу. Має досить багато клієнтів та внутрішніх проєктів, багато вкладає сил та коштів у свій маркетинг.

З мінусів, компанія зараз на стадії масштабування, роботи досить багато, тому мені приходилось овертаймити, щоб встигати зробити всі задачі. І на моїй посаді не вистачало фокусу в роботі, вона була досить різноманітна із різних сфер.

Але я вдячна Netrocket за отриманий досвід і бажаю компанії тільки розвитку!

Підтримали:  Krystyna Kutaladze