4 липня 2024 8:11
Ось і підійшов до кінця мій ВТ. Хочу розповісти про свій шлях, який я вже пройшла.
Дякую рекрутеру Діані, яка мене знайшла. Я була впевна що перша співбесіда, тестове завдання і повторна співбесіда займуть багато часу, але всі ці маніпуляції були пройдені за тиждень і ось фінальний офер.
Потім мене чекав онбордінг. Дякую онбординг спеціалісту Nebula, за те що я не відчувала себе чужаком. Вона на самому початку все пояснила і показала, підтримувала в усіх питаннях які в мене виникали, зідзвони зі мною, чи все окей.
В Нетпік я відчула що дійсно, спеціалісти своєї справи цінуютьсяю. У тебе є шанс підібрати собі зручні години роботи, ти ніколи не залишаешся зі своїми питаннями на одинці, завжди є супорт в їх вирішенні. Співробітники дійсно круті. Атмосфера в колективі, наче ми вже давно працюємо разом і всі знаходяться на одній хвилі. А найголовніше, це професіональний зріст, тут завжди знайдеться щось нове, що треба опанувати і можливість навчити чомусь інших.