Netpeak Agencies Group

Київ, Харків, Одеса, Нью-Йорк (США), Софія (Болгарія), Алмати (Казахстан)

17 травня 2024 14:04

Anastasia Hafiychuk

Усім привіт!

Працюю в компанії 3-ій місяць, і хочу розповісти, як минув процес рекрутингу й адаптації, щоб сформувати очікування для тих, хто відправляє свої CV. У мене склались позитивні й приємні враження, Netpeak — це стабільна, прогресивна компанія, що створює багато умов для професійного й особистого розвитку, тому точно варто спробувати свої сили, якщо бачите відповіді ролі.

Про мій досвід далі.

1. Компанія швидко комунікує з кандидатами, тут немає історії, що кандидату не нададуть відповідь чи будуть ігнорити. Рекрутер Надія зв’язалась зі мною протягом 4 днів після відправленої заявки, усі етапи hiring процесу тривали не більше 2-х тижнів, протягом яких зі мною постійно комунікували, розповідаючи про наступні етапи та процеси компанії.

2. Компанія має чіткі структуровані процеси рекрутингу й адаптації, у вас будуть як усі бази знань, так і люди, які допоможуть розібратись у бекендних процесах (онбординг-спеціаліст, керівник, команда). Ставте запитання.

3. Ви зустрінете тут дружніх, щирих і привітних людей. Здається, коли в компанії працює 1000+ людей, і надається перевага ремоуту, то людського контакту буде мінімально. Але це в першу чергу залежить від вашої активності та інтересів.

4. Фідбек — його буде багато, та він надається у формі, щоб покращити вашу роботу і зрощувати вас, як спеціаліста. Працівників заохочують відкрито й екологічно комунікувати, як про успіхи, так і про проблеми (пропонуючи рішення). Це корисний досвід, як для спеціаліста, так і для особистості.

5. В компанії багато працівників, що працювали 5+ років, змінювали департаменти, росли в ролях. Цей показник підкупає. Коли я питала про Netpeak у своїх знайомих, які колись там працювали, я отримувала лише позитивні відгуки, які зараз можу підтвердити.

Якщо ці пункти відгукуються вам, приходьте в Netpeak!

Підтримали:  Liza Nushtaieva