24 грудня 2024 14:28
Вже пів року я працюю в NetHunt на посаді Customer Success Manager, і з кожним місяцем усе більше відчуваю, як зростаю професійно. І це не дивно, адже компанія активно розвивається, що приносить нові виклики та відкриває можливості для самовдосконалення.
Мені дуже подобається атмосфера в команді й те, що керівництво завжди готове підтримати твої ідеї та надати конструктивний фідбек. Окрім того, я дуже ціную увагу, яку компанія приділяє кожному працівникові як особистості, створюючи сприятливе середовище для праці та розвитку.
Приємно знати, що твоя діяльність допомагає українським бізнесам процвітати навіть у складні часи. Але ще більше мене мотивує можливість брати участь у розвитку українського продукту і бачити, як мої зусилля сприяють його успіхам.
Не можу не згадати й про цікаві корпоративи з майстер-класами, які додають ще більше позитивних емоцій та згуртовують команду :)
З впевненістю можу рекомендувати NetHunt як місце, де ви знайдете однодумців і отримаєте чудовий професійний досвід.