NetHunt CRM

Київ

9 вересня 2024 18:58

Victor Iryniuk, Product Manager в NetHunt CRM

Настав час поділитися своїм досвідом роботи в компанії NetHunt CRM, де я пропрацював останні 9 років на позиції Продакт-менеджера!

[кіт дивиться на годинник]

Трохи дивно згадувати, що я прийшов у цю компанію, коли вона була ще маленькою кімнаткою з двома розробниками та однією «ідейкою», а зараз це офіс в центрі Києва, з пів сотнею співробітників та клієнтами по всьому світу (особливо тими, чиї магазини чи офіси ти бачиш щодня по всьому місту або чиїми послугами сам часто користуєшся).

Багато чого тут можна сказати, але, на мою думку, головне тут — люди (так, знаю, дуже оригінально). Ті, з ким ти працюєш вже багато років і знаєш їх як професіоналів своєї справи, у яких тобі ще досі є чого повчитися. Ті, з ким пропрацював не так довго, ваші шляхи розійшлися через різні обставини, але ви й досі підтримуєте контакти й не здивуєтеся, якщо вони повернуться. А є й ті, хто вже повернувся — ти (очікувано) не здивувався, але зрадів.

А якщо без лірики, то:

— Виклики в роботі були й будуть. До них необхідно адаптуватися, вирішувати, а на виході ти вже будеш новою людиною, на голову вищою за попередню. Впасти в нудні процеси та монотонну роботу тут не вийде.

— Працювати можна так, як тобі зручно. Особисто я працюю віддалено ще з часів COVID, але за бажанням завжди можна завітати до колег в офіс та провести день з ними.

— Хороша і стабільна заробітна плата. Не пам’ятаю жодного разу, щоб мені довелось просити про її підвищення — тут з цим все йде на випередження. На початку повномасштабного вторгнення я був шокований тим, як закривалися компанії, де працювали знайомі, їхні штати скорочувались чи виплати затримували. На фоні цього розумієш, наскільки важким і пріоритетним завданням для керівництва було в той час зберегти компанію і команду.

— В останні роки ми долучилися до ініціативи з пересаджування українського бізнесу на вітчизняний софт. І це просто неабиякий кайф ледь не щотижня чути, що серед наших клієнтів з’явилась чергова відома українська компанія, громадська організація чи волонтери, котрим ти вже давно донатиш. В такі моменти розумієш, що може ти тут і не хірург, котрий щодня рятує життя, але твоя робота приносить реальну користь в цьому куточку світу.

Підтримали:  Olha Bila, Tais Aleinikova