Я працювала в різних компаніях та з різними людьми і можу впевнено сказати, що NetHunt CRM — це мій найкращий досвід роботи.
При виборі працедавця для мене було важливо, щоб це була українська компанія з цікавим та потрібним для людей продуктом, який постійно росте, розвивається. Щоб була злагоджена командна робота та класне, адекватне керівництво. І я це все отримала в NetHunt CRM.
Можу сміливо рекомендувати NetHunt CRM, як місце роботи!
Адже тут у вас буде можливість постійно розвиватись, дізнаватись нову інформацію, проявляти себе, рости. Тут вас завжди вислухають та почують. Немає зверхнього відношення, всі відкриті та готові допомогти. Також хочу відмітити формат роботи, адже можна працювати онлайн будь-де і ніхто не вимагає приходити кожного дня в офіс. А якщо потрібна відпустка чи вихідний то це погоджується дуже швидко. Адже важливо в цій компанії, щоб працівники відпочивали і не було вигорання.
І головне, що NetHunt CRM є потужною системою, яку використовують різні відомі компанії. Також продукт активно розвивається, удосконалюється, покращується, є цікавим на ринку, а це дає змогу кожному працівнику рости професійно та отримувати задоволення від того, чим займаєшся!!!
Скоро три роки як я працюю в NetHunt CRM, і цей час для мене став подорожжю у світ інновацій та можливостей. Це справжній живий організм, який дихає разом з командою, відчуває пульс бізнесу та допомагає кожному клієнту зростати.
Своєю чергою, хочеться подякувати за можливість не лише розвивати свої професійні навички, а й бути частиною чогось більшого. Культура відкритості та підтримки — реально вирізняє це місце серед інших. Круто, коли твої ідеї можуть стати основою для нових функцій або вдосконалення сервісу.
Звісно, скажу і про команду (як не сказати коли вона така крута!) Це не просто колеги, це люди, які підтримують тебе, допомагають, діляться знаннями. Всі ми, незважаючи на різницю в досвіді та спеціалізаціях, працюємо як єдиний механізм, де кожен важливий.
Впевнено рекомендую компанію, адже це місце, де технології зустрічаються з людяністю, і разом вони створюють майбутнє бізнесу!💙💙💙
Вже пів року я працюю в NetHunt на посаді Customer Success Manager, і з кожним місяцем усе більше відчуваю, як зростаю професійно. І це не дивно, адже компанія активно розвивається, що приносить нові виклики та відкриває можливості для самовдосконалення.
Мені дуже подобається атмосфера в команді й те, що керівництво завжди готове підтримати твої ідеї та надати конструктивний фідбек. Окрім того, я дуже ціную увагу, яку компанія приділяє кожному працівникові як особистості, створюючи сприятливе середовище для праці та розвитку.
Приємно знати, що твоя діяльність допомагає українським бізнесам процвітати навіть у складні часи. Але ще більше мене мотивує можливість брати участь у розвитку українського продукту і бачити, як мої зусилля сприяють його успіхам.
Не можу не згадати й про цікаві корпоративи з майстер-класами, які додають ще більше позитивних емоцій та згуртовують команду :)
З впевненістю можу рекомендувати NetHunt як місце, де ви знайдете однодумців і отримаєте чудовий професійний досвід.
Хочу поділитись своїм досвідом роботи в NetHunt CRM, де я вже 3 роки працюю на позиції маркетинг-дизайнера. Зізнаюсь, я дуже рада, що у 2021 році наші шляхи перетнулися.
Перше, що хочеться відзначити — це сам продукт. Спостерігати, як він постійно росте, розвивається і вдосконалюється — справжнє задоволення. Це дуже мотивує, коли знаєш, що твоя робота допомагає бізнесам по всьому світу.
Але головне — це, звісно, команда. Люди тут неймовірні: щирі, талановиті, мотивовані та завжди готові підтримати. Кожен прагне ставати кращим, і це заряджає. Саме в такому середовищі ти не просто виконуєш таски, а постійно зростаєш і відкриваєш у собі нові можливості.
Пару слів про менеджмент. Тут немає зайвої офіційності: можна вільно ділитися своїми ідеями чи питаннями, і тебе точно почують. Я дуже ціную можливість експериментувати з новими інструментами та підходами, а зворотний зв’язок завжди конструктивний і допомагає робити роботу ще кращою.
За ці три роки я дійсно відчуваю, що виросла. Коли я прийшла в компанію, мій досвід був менше року. Але завдяки цікавим задачам, викликам і постійній підтримці я отримала величезний професійний поштовх. Тут заохочують до навчання (50% вартості курсів компенсують), а ще надають всі потрібні інструменти й софт для роботи. Тож ти просто не можеш стояти на місці!
NetHunt CRM для мене — це не просто компанія. Це місце, де є підтримка, розвиток і неймовірні люди, з якими хочеться створювати щось справді класне й корисне. Я дуже вдячна, що є частиною цієї команди.
Працюю в NetHunt CRM вже майже три роки, і за цей час компанія пройшла значний шлях розвитку. Був період, коли я формував команду з нуля, вибудовував процеси продажів для абсолютно нового продукту. Це був виклик, але водночас і неймовірний досвід, адже саме такі умови дозволили мені швидко рости як менеджер і розвивати свої лідерські якості. Зараз, повернувшись на позицію VP Sales, бачу, як команда зросла, а продукт став ще більш конкурентоспроможним. Команда — це найцінніший актив компанії, і я вдячний за можливість працювати з такими талановитими людьми. Компанія постійно розвивається, і це не може не викликати захоплення. Звісно, як і в будь-де, бувають моменти, коли хочеться більше структури та стабільності. Але це невід’ємна частина роботи. Загалом, я дуже задоволений своїм вибором і рекомендую NetHunt CRM як компанію, де можна отримати незабутній досвід.
Настав час поділитися своїм досвідом роботи в компанії NetHunt CRM, де я пропрацював останні 9 років на позиції Продакт-менеджера!
[кіт дивиться на годинник]
Трохи дивно згадувати, що я прийшов у цю компанію, коли вона була ще маленькою кімнаткою з двома розробниками та однією «ідейкою», а зараз це офіс в центрі Києва, з пів сотнею співробітників та клієнтами по всьому світу (особливо тими, чиї магазини чи офіси ти бачиш щодня по всьому місту або чиїми послугами сам часто користуєшся).
Багато чого тут можна сказати, але, на мою думку, головне тут — люди (так, знаю, дуже оригінально). Ті, з ким ти працюєш вже багато років і знаєш їх як професіоналів своєї справи, у яких тобі ще досі є чого повчитися. Ті, з ким пропрацював не так довго, ваші шляхи розійшлися через різні обставини, але ви й досі підтримуєте контакти й не здивуєтеся, якщо вони повернуться. А є й ті, хто вже повернувся — ти (очікувано) не здивувався, але зрадів.
А якщо без лірики, то:
— Виклики в роботі були й будуть. До них необхідно адаптуватися, вирішувати, а на виході ти вже будеш новою людиною, на голову вищою за попередню. Впасти в нудні процеси та монотонну роботу тут не вийде.
— Працювати можна так, як тобі зручно. Особисто я працюю віддалено ще з часів COVID, але за бажанням завжди можна завітати до колег в офіс та провести день з ними.
— Хороша і стабільна заробітна плата. Не пам’ятаю жодного разу, щоб мені довелось просити про її підвищення — тут з цим все йде на випередження. На початку повномасштабного вторгнення я був шокований тим, як закривалися компанії, де працювали знайомі, їхні штати скорочувались чи виплати затримували. На фоні цього розумієш, наскільки важким і пріоритетним завданням для керівництва було в той час зберегти компанію і команду.
— В останні роки ми долучилися до ініціативи з пересаджування українського бізнесу на вітчизняний софт. І це просто неабиякий кайф ледь не щотижня чути, що серед наших клієнтів з’явилась чергова відома українська компанія, громадська організація чи волонтери, котрим ти вже давно донатиш. В такі моменти розумієш, що може ти тут і не хірург, котрий щодня рятує життя, але твоя робота приносить реальну користь в цьому куточку світу.