14 серпня 13:04
Працюю в компанії вже рік і хотів би поділитись з Вами своїм досвідом. Якщо чесно, я навіть не уявляв, що робота може приносити стільки кайфу! Починав я свій шлях з відділу підтримки, і з перших днів мене просто вразила рекрутингова команда — все швидко, чітко, і головне, з живим фідбеком. Тут відчувається, що кожен співробітник має значення, і якщо ти реально крутий спеціаліст — тебе помітять. Так і сталося зі мною: пройшло лише пів року, як мене підвищили. Тепер я в класній команді антифроду, де кожен день — це не просто робота, а справжнє задоволення.
Робота в офісі тут — це не просто прийти з 9 до 6. Насправді це місце, куди хочеться приходити щодня. Я йду на роботу з посмішкою, бо знаю, що попереду на мене чекає день, наповнений цікавими завданнями та класною атмосферою. Тут класний великий офіс, який має зручне місце розташування. Також є класна тераса куди можна вийти розім’ятись або подиміти з колегами кальян після робочого дня. Керівництво реально піклується про те, щоб у нас були всі умови для комфортної роботи. Блекаути? Та ми про них і не згадуємо — зарядні станції, генератори, усе на місці. А щей смаколики є: смачні обіди, фрукти, снеки, солодощі, кава, і чай, і лимонади — що завгодно, аби тільки ти працював із задоволенням. А корпоративи — це взагалі окрема тема! Компанія на кожне свято організовує щось особливе: тематичні подарунки, вечірки — завжди щось цікаве.
І найголовніше — тут ти не просто «гвинтик». Ти частина команди, де твої думки, ідеї та зусилля цінуються. Я відчуваю себе впевненим у завтрашньому дні, бо знаю, що тут я у надійних руках і маю реальні можливості для розвитку.