Привіт усім відвідувачам компанії Нетфрейм! Вже півроку я працюю рекрутером в компанії Нетфрейм і не можу не погодитися з усім, що було сказано у попередньому відгуку. Мене приємно здивувало, наскільки швидко я стала частиною команди. Всі колеги дуже професійні та дружелюбні, завжди готові допомогти. Компанія мотивує до нестандартних рішень та підтримує усі ініціативи, що дуже важливо для мене. Працюю віддалено, але цієї віддаленості зовсім не відчула. Можу з упевненістю сказати, що Нетфрейм — це команда мрії! Я рада бути її невід’ємною частиною. Якщо шукаєте найкраще місце для своєї кар’єри, раджу не вагатись, вам до нас!

Ось і прийшла та мить, коли я нарешті можу написати свій відгук про роботу у Netframe!)

Буквально вчора закінчився мій випробувальний термін, і я нарешті стала офіційною, повноцінною частинкою цієї чудової команди) Але розповім про свій шлях по порядку! Я працюю рекрутером та ейч аром у сфері айті відносно нещодавно, рік і 3 місяці. Початок моєї роботи був із компанії, де замість робочих задач, що відповідали би моїй посаді (HR) я здебільшого працювала як рекрутер та кастомер менеджер. На наступному робочому місці я пропрацювала рекрутером реально лише 8 днів, після чого почалася війна і увесь рекрутмент процес у компанії зупинився. Через 3 місяці мені повідомили, що я не пройшла випробувальний термін і зі мною розпрощалися. Цілий місяць я намагалася знайти собі роботу, пройшла з десяток найрізноманітніших співбесід, проте ніде не могла знайти собі місця. Аж ось, нарешті, я пройшла перший етап інтерв’ю у Netframe. Це був метч з першого мітингу: їм у команду був потрібен рекрутер, що разом з тим буде мати певні ейч арські задачі, а я якраз-таки і шукала для себе можливість розвиватися як ейч ар; для них першочерговою цінністю є люди а не результати, а це для мене є головним критерієм у виборі місця роботи; можливість працювати віддалено при тому, що є офіс в Києві — ідеальний варіант для мене, із тим, що я проживаю у Борисполі, але тим не менш за живе спілкування і за можливості лише за приїжджати і працювати очно; молода команда, що стрімко розвивається — а я так хотіла попрацювати колись ейч аром у компанії, що лише починає свій розвиток! Проте у той же час мною зацікавилася іще одна компанія, що відверто пропонувала мені значно більшу зарплату і дуже сильно хотіла переманити мене до себе, навіть попри те, що я вже визначилася, що хочу іти у Netframe. І після пари інтерв’ю із ними я зрозуміла, що солідна зарплата може почекати, але такий досвід, який я можу отримати у Netframe, я не отрмаю більше ніде! І з тих пір не було жодного дня щоб я пошкодувала про сввй вибір)

На початку роботи у Netframe мені було страшнувато, оскільки фактично весь процес рекрутменту ліг на мої плечі, проте те відношення, з яким до мене поставились у команді, і навіть той момент, що знаючи мою пристрасть до HR один із фаундерів турбувався чи не перенавантажуюся я рекрутерською роботою і пропонував ені в разі чого перемикатися на якісь ейч арські задачі щоб не загасити мій творчий потенціал, розтопив моє серце і закохав мене у команду назавжди! Вперше я чую таку відкритість до всіх моїх ідей, вперше я бачу, як мої ідеї втілюються в життя і прииваються в компанії, вперше я отримала змогу попрацвати тим, ким завжди мріяла — HR менеджером, і це попри те, що я є в першу чергу рекрутером компанії! Вперше рекрутмент став для мене не ярмом на шиї, а улюбленою роботою, бо ніхто тебе не підганяє допоки ти не знайдеш і не відбереш дійсно класних кандидатів!

Отже, підбиваючи підсумки, Netframe — це ідеальна робоча атмосфера для тих людей, кому важливо бути важливими у компанії! Дякую за увагу! Слався українська IT спільнота!)

Підтримали: Irina Voronova