Щойно повернувся з триденного дитячого табору для дорослих, який для нас організував Віталій і його команда. Ми танцювали, співали, бігали, стрибали, бились на мечах, малювали, займались йогою, сплавлялись гірською річкою, грали в різні командні ігри. Навіть самі скептично налаштовані члени нашої команди під кінець заходу були у захваті. Три дні пролетіли як мить. Залишились фізична втома та величезне емоційне задоволення.

Дуже дякую команді Nespa Event! Окрема подяка Віталію за грамотне керування погодою 🙂

Nespa провели для нас 2 івенти, і обидва отримали хороші відгуки від колег і ми дуже задоволені результатом.
Що найбільше сподобалось: розуміння потреб компанії, гнучкість в програмі заходу, автономність в підготовці, нові цікаві формати і чудова атмосфера на івенті, Віталій дуже талановитий ведучий і знаходить підхід до кожного нашого тіммейта, враження, що завжди з нами і був. Дякуємо вам!

Вже більше року співпрацюємо з Nespa 🥰
За цей час встигли спробувати різні формати і познайомитись з декількома ведучими, але одне незмінно — завжди тімбілдінги проходять весело, цікаво та командно.

Дякуємо за ваш нескінченний позитив та креатив!
Та щиро рекомендуємо Nespa всім, хто бажає додати драйву та посмішок до робочих будней 👍🤩

Дякую за справді класний тімбілдінг 💫
Найголовніше, що вся команда трішки відволіклась і кожному було цікаво й весело 😊

Хочу поділитися враженнями про співпрацю з Nespa, компанією, яка вже кілька разів проводила для нас онлайн тім-білдинг заходи! Щоразу це фан, чудово проведений час, харизматичний ведучий та задоволена команда! Рекомендую =)

NESPA — команда справжніх професіоналів 😻
Неодноразово замовляла івенти для організації тімбілдингу, все завжди на найвищому рівні 🔝
Грали гру Мафію та Клуб дилетантів — обидва варіанти по своєму круті, все тому що проводять у веселій та релаксовій атмосфері :)
NESPA однозначно крутий варінт для зближення команди та й просто для веселого проведення часу разом. Дякую вам❤️
Та всім рекомендую надалі 🤝

Хочу поділитися враженнями від командного івенту, який ми провели разом із NESPA івент. Це був справжній вибух емоцій, азарту та командного духу! 🔥

Ми шукали щось особливе для тімбілдінгу, щоб не просто провести час разом, а ще й відчути справжнє згуртування команди. Вибір впав на гру «Хто зверху?» — адаптовану версію популярного телевізійного шоу. І це було абсолютно правильне рішення!

Усі без винятку залишилися в захваті!
Це був один із найкращих тімбілдінгів, який ми проводили.

Підтримали: Yana Korneliuk