18 травня 2022 12:43

Tetiana Rysak

10 березня зі мною зв’язалась рекрутер NerdySoft, описала деталі пропозицій. Я відповіла в той же день. Але, на жаль більше ніякої інформації не отримала. Оскільки я була дуже зацікавлена в вакансії — нагадала про себе в листах ще 15 та 30 березня. Але у відповідь знову нічого не отримала.

Підтримали:  Vasyl Pyadyk

Вітаю, Тетяно!

Вдячні за Ваш відгук та інтерес до кар‘єрних можливостей у NerdySoft. Перепрошуємо, що ви не отримали вчасну відповідь на свій лист.

На дану позицію, що Вас зацікавила, а саме Junior Project Manager, ми отримали дійсно велику кількість відгуків, адже в цей непростий для нашої держави час, особливо багато людей втратили роботу. Ми кожен відгук опрацьовуємо особисто, ймовірно наш діалог загубився у процесі спілкування з іншими кандидатами. Вакансія була відкрита на початку березня, тому напружений емоційний фон у цей час, теж, на жаль, міг нам зіграти не на користь.

Для нас справді важливий кожен кандидат та кожен відгук про роботу відділу. Ми взяли до уваги та проаналізували цей випадок та й надалі намагатимемось робити все можливе, щоб вдосконалювати процес та не допустити повторення таких прикрих ситуацій.

Позиція Junior Project Manager станом на сьогодні закрита, проте ми будемо раді продовженню нашого спілкування та можливій співпраці у майбутньому. Залишатимемось на зв’язку.

Бережіть себе та близьких. Мирного неба!
З повагою, Тетяна