24 травня 2020 21:46

Віталій, Frontend developer

Відгукнувся на вакансію в цій компанії. Написав тестове і через МІСЯЦЬ відписали, що тестове норм. Давайте проведемо технічну співбесіду. Провели. Ніякого фідбеку нема. Мабуть ще місяць зачекаю

Доброго дня, Віталій.

Дякуємо за ваш відгук! Просимо вибачення, що Ви не отримали відповідь вчасно. На жаль, на початку карантину наша робота частково ускладнилась переходом на повністю віддалену роботу, тому сповільнився відбір кандидатів. Це стосується також нашої internship програми, на яку Ви подавались. Нещодавно ми розширили HR команду, щоб встигати опрацьовувати вхідні резюме і відписувати всім кандидатам вчасно.

На internship програму подається дуже велика кількість людей. Не зважаючи на те, що більшість компаній закрили свої тренінг програми, ми прийняли рішення в цей непростий час надати максимальній кількості кандидатів без досвіду шанс пройти нашу трейніг програму та почати свою кар’єру в ІТ. В цьому рішенні є також недоліки, зокрема, на жаль, не всім вдається відписати вчасно і трапляється, що ми помилково можемо не повідомити кандидату результати співбесіди.

Ми щодня працюємо над вдосконаленням, тому будь-який зворотній зв’язок є важливим для нас.