10 липня 11:55
Хочу поділитися негативним досвідом взаємодії з компанією.
Першою зі мною зв’язалася рекрутер Анастасія через LinkedIn із пропозицією вакансії. Пропозиція мене зацікавила, і я запропонував обговорити її детальніше.
Вже на початку процесу комунікація залишала бажати кращого. На повідомлення рекрутер відповідала або наступного дня, або через
Після цього відбулося технічне інтерв’ю, за результатами якого мені повідомили, що отримали гарний фідбек.
Але саме після цього все й закінчилося. Мене «перевели» в режим ігнору. Я кілька разів намагався поцікавитися статусом моєї кандидатури, але щоразу отримував відповідь — «Чекаємо фідбек від клієнта». Після технічного інтерв’ю пройшов місяць, а цей «фідбек» так і не з’явився.
Ситуації є різні: кандидат може не підійти, вакансію можуть закрити, пріоритети бізнесу можуть змінитися — це звичайна практика. Але залишати кандидата після успішного технічного інтерв’ю без будь-якого рішення чи хоча б чесного пояснення — це, на мою думку, ознака непрофесійності та неповага до кандидата.
Ігоре, на жаль, рекрутеру не завжди виходить миттєво відповідати, буває багато співбесід та мітингів протягом дня. Це не ознака того, що у вашій кандидатурі не зацікавлені.
Ваше резюме та позитивний фідбек ми передали на розгляд клієнту одразу після співбесіди та, на жаль, дійсно і досі не отримали рішення.
Компанія клієнта велика, що налічує багато стейкхолдерів у різних локаціях і вендорів. На додачу, зараз період відпусток. Саме з цим ми пов’язуємо затримку.
Ми не могли надати вам остаточну відповідь, не дочекавшись клієнта.
Бажаємо вам знайти чудове місце роботи. З свого боку будемо працювати над покращенням процесів та швидкості.