Щоб дійти до другої співбесіди, мені довелося самостыйно звертатися до HR компанії, яка за її власними словами «забула» про мою кандидатуру. Це вияв неповаги до потенційних співробітників та свідчить про недбале ставлення до кандидатів. Після двох етапів співбесід компанія не надала мені зворотний зв’язок.
Мені, як HR компанії, дуже шкода читати такий коментар. Річ у тому, що під час співбесіди я зазначаю, що можу забути відписати зворотній зв’язок через велику кількість вакансій і, відповідно, багато кандидатів. Фізично іноді не встигаю цього робити, тому не бачу проблеми відписати самому кандидату. Якщо вам це не сподобалося, прошу вибачити, якщо десь з мого боку вийшло не професійно по відношенню до вас.
Ми дуже шанобливо ставимося до всіх кандидатів, які реагують на наші вакансії, і намагаємося надавати зворотній зв’язок вчасно. Не завжди буває все ідеально.
Бажаю вам успіхів у пошуку вашої компанії!
Миру та добра!
Работаю финансистом в данной компании, условия отличные, хорошие возможности для профессионального роста и развития, а также дружелюбный коллектив :) В общем, есть отличные предпоссылки для эффективного и долгосрочного сотрудничества. Рекомендую.
Отличная компания с классным коллективом!
С первых дней чувствуется поддержка и взаимопонимание в команде.
А для меня один из основополагающих факторов есть хорошие отношения в коллективе.
По остальным моментам все тоже на высоте, своевременные выплаты зп, возможность развития, отношения с руководством.
Придраться просто не к чему :)